MyhaytzaCJ Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Va recomand Supernatura : Aventuri in lumea intunericului Prison Break Suits Din punctul meu de vedere sunt cele mai tari seriale Quote
Sociopat Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 House M.D (vazut tot) -> Cel mai complex personaj principal creat vreodata intr-un serial + jocul actoricesc perfect. The mentalist (vazut toate episoadele aparute) -> Imi place extrem de mult idee in sine si mor de curiozitate sa aflu cine e Red John. Prison Break (vazut tot) -> E bun serialul, te captiveaza dupa primul episod si nu-l mai poti lasa. Blue Mountain State (vazut to) -> Prea penal serial, iti da o buna dispozitie la orice ora. Supernatural (sunt pe la sezonul 7) -> Desi tinde sa devina plictisitor la un anumit moment umorul lui Dean si Sam ma fac sa privesc in continuare. Lie to me (cateva episoade din primul sezon) -> Nu stiu de ce nu l-am urmarit pana la final pentru ca e un serial destul de bun. Dexter (sunt pe la sezonul 7) -> Bun si acest serial, Michael C.Hall joaca foarte bine si ma atrage ideea de a vedea cum isi traieste un criminal in serie cele doua vieti paralele, ce-a de killer si ce-a de tata. Fringe (cateva episoade) -> Nu stiu de ce nu am vazut mai mult din el, probabil din lipsa timpului, dar serialul e bun si merita vazut. Quote
Caddy Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Supernatural - cel mai tare serial Dexter - imi plac crimele >:) Quote
PokeR. Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 The Walking Dead The Sopranos Spartacus Californication Robin Hood True Blood Quote
GeorgeOutlaw Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Californication si Mr house. VI le recomand pe amundoua cu draga inima! Quote
sTix Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 The mentalist , deoarece actorul principal este pur si simplu un geniu. Quote
Alex Bogdan Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 House Naruto Game of Thrones Prison Break The Walking Dead Quote
zBubbleZ Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Acum nu prea urmaresc,am urmarit si mi-a placut foarte mult Chuck,acel film cu spioni. M-am uitat si la Knight Ryder. Quote
stefan2 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) A vazut cineva filmu: Il capo dei capi (2007)? Daca nu vil recomanda este super legat de mafia Italiana:) Povestea este reala legata de viata lui Toto Rina , el inca traieste intr-o inchisoare din Italia. Edited April 12, 2013 by stefan2 Quote
Evander Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Eu nu urmaresc seriale in general dar urmaresc frecvent Taraf TV =)) Quote
Eugen Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Fetitele PowerPuff. Defapt, Dexter, Suparnatural si Game Of Thrones Quote
MiKyy. Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Pariu Cu Viata-numele zice tot Merlin-Imi plac SF-urile 1 Quote
Thierry Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Spartacus si Dexter # Miky , defapt numele nu zice nimic , telenovela. Quote
Harrison Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Spartacus & Dexter. Probabil ma voi uita si la Hannibal. Quote
Andi56 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 CSI: New York and CSI: Miami Merlin Naufragiatii Viata cu Louis! ( Desen ) Quote
Swagger Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 House MD - tipul genial care nu greseste niciodata . True blood- imi place, desi tinde sa fie un desen animat. Quote
Recommended Posts