Lazuone Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Terminate: Prison Break, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest. La zi: Suits, Supernatural, Lucifer, Mr. Robot. Începute: The Mentalist, Two and Half men Quote
TaviXZarraX Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Terminate: Prison Break, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest. La zi: Suits, Supernatural, Lucifer, Mr. Robot. Începute: The Mentalist, Two and Half men si eu, suntem fratzi de seriale Quote
Gose Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 The originals, Lucifer, The Flash, Teen Wolf si anime-ul meu favorit, Dragon Ball ( z, gt, kai, super ). Quote
GF Catalin. Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Narcos - Mereu mi-a placut povestea vietii lui Pablo Escobar, serialul este asemanator cu actiunea vietii lui, deci recomand. Prison Break - Mi-a placut pentru ca are actiune multa, regie perfecte, actori buni. Z-Nation - Un fel de 'The Walking Dead' doar ca mai bun din punctul meu de vedere, are actiune in fiecare episod. Quote
Gose Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Narcos - Mereu mi-a placut povestea vietii lui Pablo Escobar, serialul este asemanator cu actiunea vietii lui, deci recomand. Prison Break - Mi-a placut pentru ca are actiune multa, regie perfecte, actori buni. Z-Nation - Un fel de 'The Walking Dead' doar ca mai bun din punctul meu de vedere, are actiune in fiecare episod. Si eu urmaresc Z nation. Quote
cuceritorul Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Stranger Things - done House of Cards - ongoing Doctor Who - o sa ma uit Narcos - trebuie terminat care mai are netflix il rog sa-mi zica niste seriale bune ce pot fi gasite acolo Quote
Mihnea[] Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 The Flash, Arrow, Gotham si Grimm, mi se par cele mai geniale seriale. Quote
jesuisprings -retired Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Am terminat: Prison Break, 24 si Narcos La zi cu: Designated Survivor Le urmaresc: El Chapo, Breaking Bad Quote
Alex425CONTMIC Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Am terminat preason break doar si dupa ma bag pe the walking dead Quote
Hoover Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Am terminat mai mult seriale precum: Narcos, Prison Break, Breaking Bad, Band of Brothers, si inca cateva dar nu imi mai aduc aminte. Acum ma uit la Boardwalk Empire. Quote
Felicia Blceanu Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Game Of Thornes. Lucifer. si cam atat. Quote
Twenty Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Am urmărit destul de multe seriale până acum, însă printre cele mai recente și cele mai îndrăgite se numără: Game Of Thrones Arrow The Flash Supernatural Teen Wolf Riverdale 13 reasons why Legends of Tomorrow Supergirl Motivul pentru care le-am urmărit și încă le voi urmări în continuare (dacă vor mai apărea episoade noi) este faptul că fiecare din ele au reușit să îmi atragă atenția prin scenariul și actorii lor. Quote
StreamingLIVE Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Chiar acum sete la download Arrow, nu am avut ocazia sa-l termin. Quote
AnoOriginal Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Urmaresc Lucifer, pentru ca e al dracu de fain. Quote
pr1ngs SILENT Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Breaking bad Prison break Narcos El Chapo Designated Survior 24 Comrade Detective Quote
skyzifun Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 GAME OF THRONES SUPERNATURAL RAY DONOVAN BREAKING BAD PRISON BREAK Quote
Razvanul Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Am urmarit: Prison Break (G E N I A L :3) Breaking Bad (Nu e genul meu de serial dar a fost frumos) Arrow (Doar cateva episoade) S.H.I.E.L.D(Doar cateva episoade) Urmaresc in prezent: Mr.Robot (Exact cum imi place mie, dar nu e mai genial ca Prison Break) Narcos (Deabia am inceput) Edited August 30, 2017 by R.A.Z.V.A.N R Quote
TL.Smite Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 lucifer frate l-am urmarit si a fost super Quote
Nmr Marius Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Game of Thrones, Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy, Suits, Dexter. Quote
URSS.bMsPain Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 13 reasons why, narcos, fear the walking dead, hawaii 5.0. Quote
VenoWW The Legend Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Urmaresc The Walking Dead (recomand celor ce vor sa vada gen apocalipsa zombie),Agents Of Shield(recomand celor care le place marvel si eroii din marvel ps: apare si ghost rideri in acest serial) si Sons Of Anarchy care il urmaresc de curand( recomand celor care vor un serial bazat pe respect,fratie,caterinca). Quote
Recommended Posts