Tibi Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 M-am apucat de Vikings ca sa simt mai putin lipsa lui Spartacus. Quote
Arthur Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Am urmarit si inca urmaresc mai multe seriale: How i met your mother The Big Bang Theory Prison Break Blue Mountain State Chuck Dexter LOST CSI New York Quote
MiKyy. Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 De curand am inceput sa urmaresc: Prison Break Arrow Dexter 1 Quote
mihail1998 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 E ma uit la : Iubiri secrete si Pariu cu Viata :))) Quote
elys2 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dexter / Hannah Montana / Pariu cu viata / O viata pe BuGGeD (New serial doar pe ProBuGGeD TV.) Quote
Tuckle Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Cel mai bun si cel mai interesant serial pe care il recomand, pe langa cele care sunt foarte bine create, facute, este Lie to me. Si multe altele, dar acesta mi-a placut mie cel mai mult. Vi-l recomand! si desigur ca fara Dexter, Spartacus: Blood and Sand, si multe altele nu se poate ;) Edited May 8, 2013 by Tuckle Quote
Kaiac Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Smallville / Supernatural / Grimm / Game of Thrones / Lost. Quote
drinck Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 - The walking dead - The vampire diaries - Teen Wolf - Supernatural Quote
tequila Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 SuperNatural-Prea epic, candva a fost extrem de reusit, acum il urmaresc doar pt. ca mi-a starnit curiozitatea Respect pt. ceilalti fani SUPERNATURAL ! 1 Quote
GaZzY Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Spartacus Arrow Merlin Blue Mountain State Iar cum incerc sa ma decid intre Dexter-The walking dead-Dr House Quote
HIDRO Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nu prea mai urmaresc seriale dar am vizionat cateva seriale ex: Dexter, Prison Break etc. Niste seriale cu o actiune foarte interesanta. Quote
Covuliuc Alexys Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Las Fierbinti - din cand in cand. Pariu cu viata - in trecut. Dexter - Ma mai uit si la Naruto din cand in cand pe AXN SCIFI pe la 14:20.. Quote
CraigShilo Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Supernatural - Serialul este genial .Imi plac actorii si povestea Winchesterilor Arrow - E plin de actiune. Breaking Bad -Este super tare de o saptamana am inceput sa ma uit la el . pot spune ca serialul incepe de la "Heisenberg" Two and a Half Man- Comedie buna ..dar de cand a plecat Charlie nu mai este la fel de fain . Skins - Pacat ca nu mai scot episoade Strutter Quote
oKapI Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Va recomand sa va uitati la toate sezoanele de la Dexter si Criminal Minds Quote
Bodie Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Uramresc: The Vampire Diaries, Person of Interest, Dexter, Arrow, Revolution, Pretty Little Liars, Teen Wolf si vreau sa ma apuc de inca un serial fain dar nu stiu care, vreau sa fie gata sa nu mai astept sa apara episoade.. Quote
Harrison Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 De curand am inceput sa vizionez un serial numit "Chuck". Quote
Qiuu Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Supernatural - Este interesant si vine cu cate un monstru nou mereu. Inima de tigan - comic. Si in rest vizionez filme cu actiune gen lupte de strada, ninja, etc.. fara arme de foc, prefer lupta corp la corp. Si vizionez si filme horror, dar astea mai rar gen 2 in 2 luni cu tovarasii si fetele.. [fetele cand se sperie cauta protectie langa un barbat, deci bine e sa urmaresti filme de groaza langa fete fricoase] Quote
Recommended Posts