sT1Le Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Salutare,Am primit ban pe un banal de hack care era activat in bară bagat de fratemiu, Că tot era acolo ce m-am gandit eu.. hai sa merg pana la ferma cu SHIFT poate nu ma prinde nimeni,Când colo m-a prins şi am regretat tare mult ca am folosit acest hack. Daca aveti vointa sa ma iertati şi pe mine să revin,poate mai prind si eu un giftbox , sa mai fac niste bani,JUR ca nu voi m-ai folosii in viata mea pe acest server S0BEITUL. Mulțumesc. Quote
32sniper32 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Frumoase scuze, cu fratele tau. Insa, nu sunt frumoase, le cunosc personalitatea lui Tibi si Shad0w, nu dau ceva pe ochi frumosi ;). Asa ca, poti sa iti iei adio de la cont. Quote
sT1Le Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Nu fac niciun ochi frumos,asta e adevarul. + că e pe 30 zile ban ul nu imi iau adio de la niciun cont,am spus daca vor ei imi da ,nu inventez scuze Quote
Recommended Posts