fakesmile Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Subiectul video-ului: Paintball O scurta prezentare: Din plictiseala merg la paintball. Ce a iesit vedeti mai jos :) Link catre filmulet: Alt fragshow: 2
Dantes Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Prea multe moduri ajutatoare, incearca si fara ele.. O sa vina o zi cand o sa fi in mafie aici si nu o sa ai voie acele moduri.
fakesmile Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 (edited) Prea multe moduri ajutatoare, incearca si fara ele.. O sa vina o zi cand o sa fi in mafie aici si nu o sa ai voie acele moduri.Prea multe ? Te rog, nu am eu nevoie de mafie, parca vad ca si daca ma decid sa dau la o mafie nici bine nu intru ca deja is luat la TW. P.S: Am fost deja in mafii, si la primul war m-au luat la TW, ca dadeam prea bine :)) GG.Ms :D Edit: Oricum aici nu ai ce face in mafii, sa joci default e naspa, mai bine merg pe rivala, macar acolo stiu ca ai un joc mai placut la war :) Edited November 21, 2015 by DrifterYT
fakesmile Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 (edited) tinta? dau +1. In descriere pe youtube :) Edit: http://imgur.com/MTXr5xG Edited November 21, 2015 by DrifterYT
ZiGGER - RETIRED Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Prea multe moduri ajutatoare, incearca si fara ele.. O sa vina o zi cand o sa fi in mafie aici si nu o sa ai voie acele moduri. asta vroiam za zic si eu
fakesmile Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 asta vroiam za zic si euAha, si ce moduri ar fi acelea ?
BrightnesS. Valoare. Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 python, ala cu laseru la deagle, ped, etc. oricum a iesit frm editu
fakesmile Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 (edited) 1. Nu mi se pare ca ala ar fi python dar na. 2. Nu am folosit deloc ped pana acum :) Am doar rifle.ifp :D P.S: Cred ca se vede ca python de la skin, toate skinurile sunt hd si tin cam prost armele :| Edit: Ms totusi de feedback :) Edited November 25, 2015 by DrifterYT
Recommended Posts