redezure Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Salut! Cand vreau sa intru in GTA SA sau SAMP imi intra 1 sec si dupa dispare, nu vrea sa imi intre, am reinstalat jocul dar degaba, va rog ajutati-ma!
Th3Boss Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Trebuie sa instalezi driverul placii video, iar daca o ai deja instalata trebuie sa faci update la driverul acesteia. Start -> Search "Device Manager" -> "Display Adapters" -> Click pe ce iti arata mai jos -> Click pe butonul "Drivers" de sus, de pe bara aia -> Click pe butonul "Update Driver" din stanga, jos.
redezure Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Trebuie sa instalezi driverul placii video, iar daca o ai deja instalata trebuie sa faci update la driverul acesteia. Start -> Search "Device Manager" -> "Display Adapters" -> Click pe ce iti arata mai jos -> Click pe butonul "Drivers" de sus, de pe bara aia -> Click pe butonul "Update Driver" din stanga, jos. Fa ce o zis Dom, iar daca nu merge, incearca sa ti apasat click pe connect timp de 5-6 secunde si vezi daca merge. Dom, deja este updatat driveul, iar Ciuby, am incercat, tot nu merge.
RYANjke Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Salut! Cand vreau sa intru in GTA SA sau SAMP imi intra 1 sec si dupa dispare, nu vrea sa imi intre, am reinstalat jocul dar degaba, va rog ajutati-ma! Daca spui ca ai reinstalat jocul, atunci dute in My documents-Gta San Andreas User Files, sterge gta_sa.set, dupa te duci in SAMP si stergi userdata.dat
Solution redezure Posted December 1, 2015 Author Solution Posted December 1, 2015 Am reusit pana la urma, era de la compatibilitate din gta sa.
Recommended Posts