Trebor. Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 PC e mult mai bun , dc?: -piesele sunt mult mai ieftine -se misca mai bine -e mai bun pentru gamming sau orice altceva -il poti folosit pe post de calorifer iarna -procesor/placa video mai puternice Quote
TM.aka.AlieN Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Fiecare are avantaje si dezavantaje, eu am Laptop. Quote
Moraru Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Laptop....daca vreau sa joc  o pot face oriunde! Quote
McsGone Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Laptop....daca vreau sa joc  o pot face oriunde! Imi pare rau insa nu asta e esentialul. Lasati-ma sa va explic: calculatoarele "de masa" sunt folosite mai mult pentru operatiuni care necesita timp si constanta,ceea ce un laptop nu poate face,folosit ulterior la un gaming profesional si un job sedentar. Laptopurile sunt mai mult cunoscute pentru acel slash'n'hack datorita faptului ca-l puteti folosii in orice situatie si la nevoie,insa acesta are dezavantajele sale. In orice caz,daca vrem sa ajungem la un verdict bazat pe "performanta" acestora pot spune ca aici depinde de componentele fiecaruia. Sa zicem ca amandurora le punem aceleasi piese (evident vor fii cateva diferente necesare) si acelasi sistem de operare,desigur calculatorul de masa va fi de 10 ori mai "puternic" si rapid.Chestia este ca piese au fost facute normal pentru calculatorul de masa si nu pentru laptop,iar ultimul nu poate suporta lucruri care le-ar face mai puternice (ma refer la o sursa si un cooler mai puternici). In acest caz pot spune ca fiecare dintre ei 2 este bun pentru anumite lucruri. Quote
Scott_Rogers Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 PC pentru gaming, laptop pentru muncă. Quote
stangaby98 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Leptop , am si pc dar imi place mai mult Leptopu . Quote
Chriis. Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Cu laptopul te muti cand ti se scoala, mai ales daca ai mai multe camere / casa mare, dar PC-ul te tine pe loc.. nu mai zic noaptea, cand stai pe canapea / pat si te uiti la un film like a bo$$ + că îl poţi lua după tine şi când pleci in călătorii. Deci, votez Laptop. Quote
Recommended Posts