General. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 E ca si cum ai compara merele cu perele. Fiecare are avantajele si dezavantajele lui. Laptopul e portabil dar ceva mai scump (un pc cu aceasi configuratie costa mai putin), iar PC-ul e mai bun pentru jocuri, e mai ieftin, iar componentele pot fi schimbate/reparate mai usor pe cand la laptop unele componente nu pot fi inlocuite deloc (placa video de exemplu). Quote
PedoBear012 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 PC .Chiar daca laptop-ul il poti lua oriunde costa mai mult un laptop la fel de bun ca un PC iar la jocuri un PC e clar mai bun decat un laptop. Quote
AlexJones Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Am si laptop si pc , fiecare cu avantaje . Exemplu eu stau numai la pc , dar cand plec undeva iau laptopu , deci , fiecare are un avantaj ;) Quote
Vincent.Corleone Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) Chiar daca am laptop si am avut si pc oricum nu se compara pc-ul cu laptopul deoarece altcumva ruleaza orice pe pc dar mai practic este un laptop,cand vrei tu unde vrei tu ai cu tine...La topicul asta se potriveste un banc care l-am citit astazi era ceva de genul.... Â Vine copilul revoltat de la scoala acasa si intra nervos pe usa... Taicaso il vede si il intreaba: -Ce ai patit mai copile. -Poi mai tata astia la scoala ne invata numai lucruri inutile. -Poi ia spunemi ce va invata... -Apoi la istorie ne tot zice de nu stiu ce ani care nu ii tin eu minte...La geografie tot ne cere sa invatam muntii,ape,dealuri.... -Tata daca am nevoie de ceva eu ma duc la internet cafe si caut pe google.... La care tatal... -Fiule dar daca te duci cu o fata in oras si te intreaba ce adancime are Groapa Marianelor... -Tu trebuie sa ii zici direct ca are 11.022 m. -Eee tata lasa ca eu ma duc la un internet cafe ca e deschis non-stop. -Poi bine fiule dar cand vi poate o gasesti ocupata... -Cu cine? -Cu alt prost ca tine da care are laptop... Edited March 29, 2013 by Vincent.Corleone Quote
Eugen Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) PC .Chiar daca laptop-ul il poti lua oriunde costa mai mult un laptop la fel de bun ca un PC iar la jocuri un PC e clar mai bun decat un laptop. Ma faci sa rad.. Nu intodeauna un PC poate fi mai bun la jocuri, eu unul am vrut sa-mi iau un Razer Blade sau ceva Alienware, Laptop-ul poate fi minunat la jocuri, dar depinde ce laptop. :) Â ON: Votez laptop. Edited March 29, 2013 by Twipz Quote
Ted Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Eu am ambele , dar cel mai mult folosesc laptopul , deşi e cam enervant în unele situatii. Cel mai tare mă enervează că am 16gb ram şi placă de 1.6 gb HD şi nu pot juca GTA 4 ... Dacă aveam configuratiile astea pe PC mergea la sigur... Quote
Kunter.Capone Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Laptop, am si un pc dar mai mult folosesc Leptopul. Quote
exozz Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Laptop. Deoarece pleci undeva il iei dupa tine , e mai util, te poti muta in pat/canapea . Si la jocuri ? Laptop-ul meu poate rula orice joc existent  deci nici laptop-urile nu sunt de neglijat in privinta gaming-ului. ^^ Idem. Quote
Cristicaua Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Le am pe amandoua dar mai mult stau pe laptop Quote
hof # .WinteR. Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Nu imi place la laptop sa ma joc ... dupa parerea mea este doar ptr business Quote
Pantera.Capone Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Pentru gaming eu aş alege PC-ul, pentru că este mai eficient. Quote
MyhaytzaCJ Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 PC clar , oricand , un calculator va fii mai bun decat un laptop , ala daca il zgudui putin , s-a dus Quote
mIky-xTreme Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Am Pc & Laptop dar Pc e mai bun. Pc il folosesti la jocuri . Iar Laptop la Facebook,Mess,Skipe etc. PC Rulzz Quote
Toonix Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Eu am si laptop si PC si aman2 folosesc la cate ceva, PC merge mai repede si are o memorie mai mare. Laptop(al  meu) are o memorie de 180G in D si C si eu zic ca e ok + ca il pot lua dupa mine. Deci, laptop :* Quote
Thierry Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Detin si laptop si PC , dar mai des folosesc calculatorul. Â Votat PCÂ Quote
Recommended Posts