Sonnk Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Folosesc LAPTOP , si as alege tot LAPTOP , pentru ca Pc-ul nu il poti lua dupa tine in pat , afara , liceu, etc si laptop-urile sunt foarte bune trece peste multe pc-uri daca are piese , Exemplu eu: 4 GB RAM , 2 GB Placa video Intel HD , Procesor i3 1.7 , HDD 500GB Imi merge ultimele jocuri , n-am nici-o problema , Fifa 13 , Pes 2013 , Gta 4 , multe altele. Quote
Seraphim iRonic Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 (edited) Laptop. Unii urasc laptopurile pt ca nu au sau pt ca nu observa avantajele. Una e sa stai lipit de un scaun si alta e sa stai comod in pat sau unde vrei. Si ca sa raspund si celor care nu cred ca un laptop nu e la fel de bun ca un PC, mai utati-va pe net si nu mai comparati laptopu de azi cu cel de acu 5-6 ani cand nu puteai juca mai nik pe el. Acum cam toate au hard sata si placa video de 1 GB iar cele peste 2000 lei de 2gb si ram destul pentru a rula decent jocurile si un hard mai mare decant la unele pc-uri. deci LAPTOP RULLZ. Edited December 11, 2013 by sTunteRR Quote
NCT Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Eu am si PC si Laptop dar mai mult stau pe laptop pentru ca merge mai bine. Quote
Cutu.Cutu. Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 În primul rând depinde de configuraţia fiecăruia. Un Laptop cu procesor Intel Core i5, memorie ram de 4 GB, 750 GB hard şi placă video: HD Grafics şi AMd Radeon ( care este dedicată jocurilor video ) vă asigur că nu veţi avea probleme cu el. Cum am mai spus: dacă aveţi astfel de laptop, nu numai că vă va susţine orice tip de joc din 2013 +, dar vă veţi putea mişca oriunde doriţi în cameră / apartament. Quote
NiveuS Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 (edited) Momentan am un laptop , desi ma gandesc la achizitionarea unui PC de gaming . Edited December 21, 2013 by NiveuS Quote
Ramo Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Laptop-ul, e mult mai comod, poti merge oriunde cu el si nu necesita o ingrijire la fel de minuntioasa ca cea a calculatorului. Quote
Bushido Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ca si spirit practic, aleg PC-ul. Laptopul, pe langa faptul ca este mai slab, nu are avantajul decat de a fi portabil. INtr-adevar sunt laptopuri ce, ca si configuratie depasesc un pc, dar tot nu este perfect avand in vedere ca functioneaza cu o baterie. Pc-ul de alta parte, nu are nevoie de baterii, (desi multi pot tine laptopul in priza, bateria aia se uzeaza si ea la un momentdat). un alt avantaj este configuratia. Un pc se strica mult mai greu, iar cand se intampla asta poti remedia usor problema, avand atat de multe componente ''removable''. Eu unul nu vad aplicabilitatea unui laptop in lumea reala...acasa am un pc pe care ma pot juca, naviga, edita, scrie...samd. Daca e nevoie sa fac asta cat timp sunt in miscare imi pot folosii telefonul. Quote
Ghet Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Am si pc si laptop..Hm.. Pc-u nu se compara cu laptopu.. Pc-ul este mult mai puternic decat laptopul.. Dar la laptop e fain ca il iei la mana si te duci:))) dar.. cand ai net pe modem sau cum se mai zice.. "net-n punga" imi vine sa imi las credinta.. Pe laptop stau cu netu ala puscat 3 ore pana deschide "gugalu" Daca ai net prin fibra.. mere oleac.. Dar eu tot la Pc raman:) +1!!! Edited January 2, 2014 by Rozatoare Quote
ShoKaru Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Cu laptopul uite ce poti face Deci clar =)) Quote
darkz0r Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Eu zic laptop. Te poti muta unde vrei etc. La ce laptop fain am eu, e clar, e mult peste pc. Quote
maaro77 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 PC , ca laptopul se strica mai repede daca te joci mult pe el , ala nu e pentru jocuri ;) Quote
RaresR Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Laptop, dar mai bun mi se pare un PC de gaming. Quote
Recommended Posts