Merscham. Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Fercu Bogdan-EmilVarsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Un licean cu simțul umorului , îndrăzneț ,de treabă care locuiește in Brașov. Locatia(Oras): Brașov , Purcăreni. Ce gen de muzica asculti? Dubstep , Trap, Chillstep și RAP - HIPHOP. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : MerschamNivel : 44Nume folosite anterior: ------------------Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns. - o data am fost banat. Poza cu invitatie: http://imgur.com/3losmW7 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MerschamAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Desigur că nu, din câte știu eu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Blue. KT NaB Raw , și mai sunt multe. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: CSGO / LOL.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Păi cu toți mă înteleg la fel, puțin mai mult cu TRUE , care îl cunosc, am fost de câteva ori pe skype. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 7,5/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: arkadion.fms skype / [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> - MESS.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai renumit clan , și pentru a-l îmbunătății cu cunoștiințele ce le dețin. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ale mele cunoștiinte. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur că da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur că da .
GEODOX 47 Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) Contra, nu esti Merscham, este cont cumparat. Merscham s-a lasat. Ai o aplicatie foarte slaba. Edited November 25, 2015 by AIM.Geodox
khristen Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Fercu Bogdan-Emil Varsta: 17 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Un licean cu simțul umorului , îndrăzneț ,de treabă care locuiește in Brașov. Locatia(Oras): Brașov , Purcăreni. Ce gen de muzica asculti? Dubstep , Trap, Chillstep și RAP - HIPHOP. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Merscham Nivel : 44 Nume folosite anterior: ------------------ Vechime pe server: 2 ani. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns. - o data am fost banat. Poza cu invitatie: http://imgur.com/3losmW7 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Merscham Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Desigur că nu, din câte știu eu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Blue. KT NaB Raw , și mai sunt multe. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu. Ce alte jocuri mai joci?: CSGO / LOL. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Păi cu toți mă înteleg la fel, puțin mai mult cu TRUE , care îl cunosc, am fost de câteva ori pe skype. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 7,5/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: arkadion.fms skype / [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> - MESS. De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai renumit clan , și pentru a-l îmbunătății cu cunoștiințele ce le dețin. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ale mele cunoștiinte. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur că da. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur că da . Nu este Merscham adevarat, e cont cumparat sau sparte din cate auzisem Edited November 25, 2015 by AIM.KHRISTEN
ATE Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Merscham nu e din Brasov si s-a lasat din cate stiu, deci contra
kcatalin Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Contra, nu esti Merscham, este cont cumparat. Merscham s-a lasat. Ai o aplicatie foarte slaba.
MORGAN Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Contra, nu e merscham asta, e unu care face spam pe fb si nu stie cum sa vanda contu'
Keisz.. Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Contra, nu esti Merscham, este cont cumparat. Merscham s-a lasat. Ai o aplicatie foarte slaba.
Recommended Posts