Jump to content

CERERE - AIM - Merscham [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Fercu Bogdan-Emil
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Un licean cu simțul umorului , îndrăzneț ,de treabă care locuiește in Brașov.

Locatia(Oras): Brașov , Purcăreni.

Ce gen de muzica asculti? Dubstep , Trap, Chillstep și RAP - HIPHOP.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : Merscham
Nivel : 44
Nume folosite anterior: ------------------
Vechime pe server: 2 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns. - o data am fost banat.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/3losmW7

Link cu faction history:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Merscham
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Desigur că nu, din câte știu eu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):  Blue. KT NaB Raw , și mai sunt multe.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.
Ce alte jocuri mai joci?: CSGO / LOL.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:  Păi cu toți mă înteleg la fel, puțin mai mult cu TRUE , care îl cunosc, am fost de câteva ori pe skype.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 7,5/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: arkadion.fms skype / [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> - MESS.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai renumit clan , și pentru a-l îmbunătății cu cunoștiințele ce le dețin.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ale mele cunoștiinte.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur că da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur că da .

Posted (edited)

Contra, nu esti Merscham, este cont cumparat. Merscham s-a lasat. Ai o aplicatie foarte slaba.

Edited by AIM.Geodox
Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Fercu Bogdan-Emil

Varsta: 17 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Un licean cu simțul umorului , îndrăzneț ,de treabă care locuiește in Brașov.

Locatia(Oras): Brașov , Purcăreni.

Ce gen de muzica asculti? Dubstep , Trap, Chillstep și RAP - HIPHOP.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : Merscham

Nivel : 44

Nume folosite anterior: ------------------

Vechime pe server: 2 ani.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns. - o data am fost banat.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/3losmW7

Link cu faction history:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Merscham

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Desigur că nu, din câte știu eu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):  Blue. KT NaB Raw , și mai sunt multe.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.

Ce alte jocuri mai joci?: CSGO / LOL.

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:  Păi cu toți mă înteleg la fel, puțin mai mult cu TRUE , care îl cunosc, am fost de câteva ori pe skype.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 7,5/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: arkadion.fms skype / [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> - MESS.

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai renumit clan , și pentru a-l îmbunătății cu cunoștiințele ce le dețin.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ale mele cunoștiinte.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur că da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur că da .

Nu este Merscham adevarat, e cont cumparat sau sparte din cate auzisem

Edited by AIM.KHRISTEN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp