Jump to content

Cerere - AIM - Hectic [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei.
Varsta: 18 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana insistenta, atunci cand vreau ceva nu ma dau batut pana nu obtin ceea ce am in cap. In general nu creez probleme si nici nu am un limbaj ofensativ, ci din contra, rezolv usor un conflict si nu ma bag unde nu imi fierbe oala. As putea spune ca rabdarea este calitatea care ma reprezinta, nu imi place sa grabesc lucrurile si ma descurc in orice situatie. In timpul liber, asta insemnand si dupa orele de curs, muncesc pe la un servis de imprimante si calculatoare, am un program par-time care imi ofera ocazia de a avea timp si de joc si de scoala. Anul acesta, reprezinta un an terminal pentru mine in liceu si fac tot posibilul sa ajung ceea ce mi-am propus, inginer IT.

Locatia(Oras): Cluj.

Ce gen de muzica asculti? In mare parte trap, dar agreez si celelalte stiluri.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Hectic
Nivel : 34
Nume folosite anterior: Joc cu numele "Hectic" de aproapte 1 an.
Vechime pe server: In decembrie fac 1 an.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban din cauza unei greseli a lui Cybernetick, am primit unban in minutul urmator, in rest nu am mai avut sanctiuni.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/LyoLNZR

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Hectic
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu sunt o persoana care sa se certe, nu creez probleme si nu cred ca am suparat pe cineva.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in [13], Legendary, [A]lliance si FTW.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in [AIM].
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO si LoL.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: cu Avox, cel mai bine.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: ankey1188. 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Am multi amici prin clan, este un clan foarte bun din care inca nu am avut ocazia sa fac parte si vreau sa aflu de ce este asa renumit.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Activitate, in general.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Edited by Hectic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp