SoryN_21 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ce sa ii fac ca sa nu mai apara? m.imgur.com/H8vuDo7 Cand il aprind mi se incarca apoi imi apare asta...am schimbat windows si degeaba, trb cumparat alt hard disk? Quote
RawTheLife Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Tu n-ai luat cumva key logger? Incearca sa nu iti mai bagi anti-virus, dai reinstall total la windows, stergi toate partitiile si le refaci! Quote
SoryN_21 Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 (edited) Nu am descarcat nimic nici keylogger nici antivirus am sters tot la instalare dar degeaba Edited November 26, 2015 by AIM.SoryN Quote
BlazKo Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Incearca cu un alt HDD, daca iti merge cu un alt HDD, inseamna ca e de la HDD daca zici ca nu merge nici dupa reinstall sau incearca cu safe mode poate reusesti, sunt tutoriale pe yt cum sa intri in safe mode. Succes, sper sa rezolvi problema. Quote
SoryN_21 Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Stiu cum se intra in safe mode...o sa incerc cu alt hdd Quote
Dniel Gergely Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa repari problema: 1. Scoate PC-ul din Priza. 2. Deschide geamul. 3. Uitate in jur daca e cineva jos (Daca ai vecini putini dusi cu pluta, nu te mai uita pe geam ) 4. Asigurate ca incape PC-ul prin geam 5. Arunca Pc-ul prin geam. 6. Du-te la maicata si plangete ca nu mai ai PC-ul, cineva ti-a furat-o. ( Inventeaza si tu ceva ). 7. Bucura-te de noul PC. 8. Apasa acel ca sa se bucure si iNF3C7 a.k.a KRAViTZKi Quote
BlazKo Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa repari problema: 1. Scoate PC-ul din Priza. 2. Deschide geamul. 3. Uitate in jur daca e cineva jos (Daca ai vecini putini dusi cu pluta, nu te mai uita pe geam ) 4. Asigurate ca incape PC-ul prin geam 5. Arunca Pc-ul prin geam. 6. Du-te la maicata si plangete ca nu mai ai PC-ul, cineva ti-a furat-o. ( Inventeaza si tu ceva ). 7. Bucura-te de noul PC. 8. Apasa acel ca sa se bucure si iNF3C7 a.k.a KRAViTZKi Daca postezi aici pentru a fi bagat in seama, mai bine nu postai, omu' are nevoie de ajutor si tu ca un copil postezi aiurea, crezi ca il ajuti cu ceva daca scrii asta? Quote
Dniel Gergely Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Daca postezi aici pentru a fi bagat in seama, mai bine nu postai, omu' are nevoie de ajutor si tu ca un copil postezi aiurea, crezi ca il ajuti cu ceva daca scrii asta? Da. =]] Oricum imi e prieten nu se supara. @AIM.SoryN incearca sa dai reformatare la hard. Daca asta nu merge trebuie sa-ti iei alt Hard Disk, daca iti pui de vreo 10-15 ori windows hard disk-ul nu mai functioneaza, aceasta problema am avut-o si eu acum vreo 4-5 ani. Quote
BlazKo Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Da. =]] Oricum imi e prieten nu se supara. @AIM.SoryN incearca sa dai reformatare la hard. Daca asta nu merge trebuie sa-ti iei alt Hard Disk, daca iti pui de vreo 10-15 ori windows hard disk-ul nu mai functioneaza, aceasta problema am avut-o si eu acum vreo 4-5 ani. Il informezi total gresit, poti instala OS-ul de cate ori vrei, nu iti strica nimic. Si de ce nu ai comentat din prima asa? Oricum nu mai avea rost, dar mna. Quote
Dniel Gergely Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Il informezi total gresit, poti instala OS-ul de cate ori vrei, nu iti strica nimic. Si de ce nu ai comentat din prima asa? Oricum nu mai avea rost, dar mna. Eu am patit asa de mai multe ori, alta problema poate fii ca windowsul pe care il instaleaza nu este bun. Quote
SoryN_21 Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Eu am patit asa de mai multe ori, alta problema poate fii ca windowsul pe care il instaleaza nu este bun. Wa gata fra cearta, o sa imi iau un hdd de 1tb la 200 lei si gata :D Quote
Kawa25 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) Eroarea ntfs.sys poate fi provocata intradevar si de la HDD insa poate fi si din cauza unor drivere/programe ce isi baga nasul in fisierele Windows-ului. Ai programe gen TuneUpUtilities? Ai mai multe drivere de acelasi fel instalate? Nu trebuie sa cumperi o componenta noua daca nu stii sigur ca aceasta este de vina. @AIM.KRAViTZKi Sa stii ca vorbesti aiurea, dupa cum ti-a spus si colegul de mai sus, poti instala un OS ori de cate ori vrei tu. Edited November 28, 2015 by Kawa25 Quote
SoryN_21 Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Eroarea ntfs.sys poate fi provocata intradevar si de la HDD insa poate fi si din cauza unor drivere/programe ce isi baga nasul in fisierele Windows-ului. Ai programe gen TuneUpUtilities? Ai mai multe drivere de acelasi fel instalate? Nu trebuie sa cumperi o componenta noua daca nu stii sigur ca aceasta este de vina. @AIM.KRAViTZKi Sa stii ca vorbesti aiurea, dupa cum ti-a spus si colegul de mai sus, poti instala un OS ori de cate ori vrei tu. Am rezolvat problema. Quote
Skiper GREEN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Am rezolvat problema. Ai luat alt hard? P.s; Azi dãm magie la balași Quote
SoryN_21 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Ai luat alt hard? P.s; Azi dãm magie la balași E acelasi hard, m.am dus cu l la cosmyn acasa si l.am reformatat in pc.ul lui, apoi am aprins pc, am apasat shift+f10 si am schimbap pe pnp, nush dc era pe inth 18. In fine l.am rezolvat si e bun, acum imi descarc windows 8.1 pro si apoi imi pun placa video la loc cu placa de retea, le instalez, imi iau gta si vin sa dau macel. Quote
Skiper GREEN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 E acelasi hard, m.am dus cu l la cosmyn acasa si l.am reformatat in pc.ul lui, apoi am aprins pc, am apasat shift+f10 si am schimbap pe pnp, nush dc era pe inth 18. In fine l.am rezolvat si e bun, acum imi descarc windows 8.1 pro si apoi imi pun placa video la loc cu placa de retea, le instalez, imi iau gta si vin sa dau macel. Te aștept, luãm LV azi. Quote
Recommended Posts