Cipaaaa Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 NFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Carabet Ciprian.Varsta:16.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire foarte calma, imi plac foarte mult jocurile pe calculator, imi place sa ies cu prietenii in oras. Sunt foarte respectuos, acesta este una din calitatile mele cele mai bune, nu injur aiurea, nu ma bag unde nu-mi fierbe oala. Locatia(Oras):Braila. Ce gen de muzica asculti?:Manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :MistiqNivel :20Nume folosite anterior:Au fost furate celelalte.Vechime pe server:Aproximativ 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, n-am fost niciodata banat pe acest server! Poza cu invitatie:http://imgur.com/BODcqHK Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/MistiqAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, majoritatea chiar imi sunt prieteni. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am fost. _007, [bVb] am avut zile frumoase, dar acest clan m-a facut sa dau /quitclan. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, n-am mai fost niciodata. Imi doresc nespus de mult sa fac parte din acest clan.Ce alte jocuri mai joci?:Niciunul.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu pot sa spun ca ma inteleg bine cu o persoana, dar pe parcurs as vrea sa ma inteleg bine cu toti din acest clan minunat. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:ciprian_cipa2013@yahoo.comDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este clanul cel mai activ, sunt membrii foarte de treaba, aici imi doresc de foarte mult timp sa intru. Este clanul care am asteptat foarte mult timp sa intru si acum vreau sa incerc chiar daca am level mic, am o experienta uriasa, va voi arata daca voi intra. Aici este foarte multa seriozitate, am si eu aceasta calitate. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul cu activitate, seriozitate si multe alte calitati pe care va voi arata mai tarziu daca voi fi acceptat. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Sigur ca da, nu imi este rusine cu acest TAG, acest tag il ador.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server:Logic.
Eduard.Si Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 merita o sansa !! fh frumos io nu pot vota pt k am dat invitatia
KGB.DunHiLL Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 merita o sansa !! fh frumos io nu pot vota pt k am dat invitatia Atunci de ce te mai aigit aici?? Neutru din partea mea.
Eduard.Si Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Atunci de ce te mai aigit aici?? Neutru din partea mea.ce ai ma vipera
benzodiazephine Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) merita o sansa !! fh frumos io nu pot vota pt k am dat invitatia PRO Edited November 27, 2015 by catalyst
DevoN Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Contra, faci fite pe sms ca nu iti dau pro si d-astea. Edited November 27, 2015 by AIM.DeVoN.
Recommended Posts