Guest Myhay3 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Salutare, in aceasta seara m-am gandit sa imi schimb oleaca tinta, am bagat imaginea cu SiteM16 cu txdword shop, si nu stiu cum am facut de am pus tinta si sus si jos, poza: Acolo la radardisc, stiam ca nu trebuie sa fie nimic si sa fie doar negru. Iar cand intru in joc uitati cum imi apare : Am incercat sa schimb si hud.txd dar tot asa imi face. HELP PLZZ, ofer +2 in 2 zile, sau bani blue. PLZ ajutati-ma.
pr1ce Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Salutare, in aceasta seara m-am gandit sa imi schimb oleaca tinta, am bagat imaginea cu SiteM16 cu txdword shop, si nu stiu cum am facut de am pus tinta si sus si jos, poza: Acolo la radardisc, stiam ca nu trebuie sa fie nimic si sa fie doar negru. Iar cand intru in joc uitati cum imi apare : Am incercat sa schimb si hud.txd dar tot asa imi face. HELP PLZZ, ofer +2 in 2 zile, sau bani blue. PLZ ajutati-ma. schimba la radardisc aia cu asta:http://imgur.com/bYv5s7y Tinta se pune la: siteM16 astept banii, ms. Edited November 27, 2015 by cichi ceacu 1
Dekpr. Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Inlocuieste radardisc-ul ala cu unul original, sau nu neaparat, cu un altul pe care il gasesti pe internet.
Valentyn Finutzu Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Radardisc-ul nu este bun. Inlocuieste-l cu cel original.
Guest Myhay3 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 schimba la radardisc aia cu asta:http://imgur.com/bYv5s7y Tinta se pune la: siteM16 astept banii, ms. Esti super frate, cel mai de treaba om care l-am vazut. Ai +2 si te astept pe joc sa iti dau banii. Am incercat sa fac cum mi-ati spus, si tot asa imi apare:
Guest Myhay3 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Pune un hud.txd nou si gata. Am incercat si asta si nu a mers.
AndrewRyanXD Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Ai incercat sa reinstalezi fisierele, adica san andreasul? :)))
Evander Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Posibil sa fie tinta de vina, formatul imaginii sau dimensiunea acesteia, si eu mai pateam asa cu unele tinte.
Guest Myhay3 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Posibil sa fie tinta de vina, formatul imaginii sau dimensiunea acesteia, si eu mai pateam asa cu unele tinte. De unde pot lua o tinta potrivita? Ptr ca nu am mai avet probleme de genul asta.
Evander Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 De unde pot lua o tinta potrivita? Ptr ca nu am mai avet probleme de genul asta. Inlocuieste-o pe asta pe care o ai acum cu alta..
Adness xD Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Salveaza ceea ce ai tu important (gta3/img etc) infara de hud.txd si reinstaleaza GTA-ul, nu dureaza mult si asa reinlocuiesti cu ce ai salvat si dupa trebuie sa mearga.
Shaggy Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Practic, uita-te in TXD sa nu ai 2 fisiere la fel, gen, 2 siteM16, se intampla, next, scoate tinta, baga alta, si vezi daca-i la fel. :)
Sm0K3R Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Tinta este de vina, stiu pentru ca si eu am patit asta. Baga alta tinta.
Guest Myhay3 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Practic, uita-te in TXD sa nu ai 2 fisiere la fel, gen, 2 siteM16, se intampla, next, scoate tinta, baga alta, si vezi daca-i la fel. :) Cum pot vedea daca am 2 tinte la fel adica 2 fisiere SiteM16 ? Salveaza ceea ce ai tu important (gta3/img etc) infara de hud.txd si reinstaleaza GTA-ul, nu dureaza mult si asa reinlocuiesti cu ce ai salvat si dupa trebuie sa mearga. Treaba e ca eu nu am setupul descarcat, eu am diresc folderul cu jocul inafara de samp.
Solution Adness xD Posted November 28, 2015 Solution Posted November 28, 2015 Cum pot vedea daca am 2 tinte la fel adica 2 fisiere SiteM16 ? Treaba e ca eu nu am setupul descarcat, eu am diresc folderul cu jocul inafara de samp. Daca vrei, iti dau eu un iso de la gta cu intalare care mie mi se pare cel mai bun.
Guest Myhay3 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Va multumesc tuturor am rezolvat. :wub: T/C. :wub: .t/c.
Recommended Posts