skars Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Nickname:Bidi. Level:50. Ore jucate:1850 Poza cu invitatia:http://imgur.com/LKkfrKG Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Bidi. Sanctiuni: 3/3 warns, falsificare dovezi 5 zile, si reclama care a fost wrong ID. Mentionez ca banurile respective le-am avut la inceputul anului 2014. Cateva realizari pe server/ forum:Lider The Rifa, Rank 6 Grove Street, Rank 4 Los Aztecas. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Doar SA:MP joc. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan linistit, cu membrii foarte ok. Din cate am auzit in clanul acesta nu sunt suferinte, jigniri fata de clanul X, si multe altele. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da, am mai facut parte din clanurile Serephim Family, si [AIM]. Am mentionat aceste doua clanuri, deoarece aici mi-am petrecut cel mai mult timp. Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu, din pacte nu am mai facut parte din clanul [A]lliance. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:.CHIPS, Azte Sellfies si CyberneticK. Planuri de viitor pe server?Doresc sa tin cat mai mult posibil functia obtinuta, si pe viitor vom vedea. Informatii legate de viata reala: Prenume:Vlad Ciprian. Varsta reala:Am varsta de 16 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Salut, ma numesc Ciprian. Sunt un baiat respectuos, civilizat care stie sa faca o gluma in limita bunului simt. Am cei 7 ani de acasa, imi place sa cunosc persoane noi, sa incerc lucruri noi, si multe altele. Consider ca simtul omorului ma defineste, deoarece stiu sa imi las loc de buna-ziua peste tot. Ce gen de muzica asculti?Manele, Hip-Hop, Populare, si multe altele genuri. Ce hobbyuri ai? Hobby-urile mele sunt urmatoarele: SA:MP, prieteni, fete sa ies cu prietenii in weekend, si cam atat.
Sellfies Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Pro la fratele Bidi, este pila mea de unghii!
eNder Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) Edited November 28, 2015 by Alliance.eNder
eNder Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) wrong Edited November 28, 2015 by Alliance.eNder
Recommended Posts