Jump to content

Aplicatie AIM - rBrT [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Robert.
Varsta: Am varsta de 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana careia ii place sa socializeze, careia ii place sa-si faca noi prietenii, careia ii place sa lucreze in grup. Hobby-urile mele sunt jucatul la calculator, fotbalul in sala, inotul, acesta ma relaxeaza, iesitul seara in oras cu iubita/prietenii, iesitul in club. Nu-mi place sa ma iau la cearta cu cineva, dar daca sunt "calcat pe coada", o fac, dar supararea imi trece daca si celalalt este intelegator.

Locatia(Oras): Strehaia.

Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop, dar si manele din cand in cand.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : rBrT
Nivel : 22
Nume folosite anterior: rBrT este singurul nume folosit de mine.
Vechime pe server: Contul pe acest server este creat de vreo 9 luni, dar din aceste 9 luni, 3 sau 4 am fost inactiv.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat pentru 3/3 warns, 2 dintre ele le-am facut intentionat.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/olOxs2L

Link cu faction history:

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut vreo altercatie cu vreun membru al acestui clan.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in urmatoarele clanuri: .LegenD ; [bVb]

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu StrydeR

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10.

Experienta DM [ ()/10]: 7/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: robert.robii65@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan cunoscut de multa lume, si un clan care este printre cele mai bune.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca-l pot ajuta prin bunavointa mea de a ajunge cel mai dorit clan de pe server, bineinteles cu ajutorul celorlaltor playeri.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Nu se pune problema.

Edited by rBrT
Posted

Nume:Ma numesc Robert.

Varsta: Am varst 15 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana careia nu ii place sa se certe, nu ii place galagia, dar cand cineva "ma calca pe coada", pot face si eu aceste lucruri. Nu-mi plac increzutii, si incerc sa imi fac prietenii cu baietii care stiu sa guste dintr-o gluma, si care ar fii gata sa te ajute atunci cand ai avea nevoie. Sunt un baiat cu bun simt, sunt atent la detalii, tin minte si cele mai marunte lucruri, si ma  integrez repede in orice fel de grup.

Locatia(Oras): Locuiesc in Strehaia, judetul Mehedinti.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult hip-hop dar din cand in cand si manele.

Completeaza aplicatia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp