Jump to content

Recommended Posts

Posted

Condoleanțe fratemiu, ai grija de tine, fii tare cum ai fost pana acum, ai o viata in fata urmeaz-o. Stiu ca e foarte greu, nimanui nu i place sa treaca prin asta, dar iti doresc tot binele si sper sa treci peste asta!

Posted

Condoleanțe fii tare frate. Ai grijă ce faci. Sper să fii bine. Imi pare rău pentru pierderea suferită e greu să crești fară mamă aproape de tine. Nu-mi imaginez ce-ai în suflet. :( .

Posted

Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat cu mama ta Vick[] dar stii cum se spune, Dumnezeu ia la el numai oameni buni / ingeri. Stiu ca nu este usor sa treci peste asta, ca na, ti-a murit cea mai de pret fiinta care era langa tine, dar sper sa iti revii repede si te rog in ciuda a cea ce spun toti "sper sa uiti cat de repede" nu ai cum sa o uiti pe fiinta care ti-a dat viata si te-a crescut atat timp. Mie imi pare rau, adunate si gandestete ca Dumnezeu a avut nevoie de inca un inger in prezenta lui si ca mama ta te va supraveghea de acolo de sus. Te pup spartanule. Condoleante. LOS AZTECAS ITI ESTE ALATURI.

Posted (edited)

Condoleante Bombardierule...!

Cu respect, RaydeN.!

Totusi nu inteleg, accident de masina, o boala anume?

Imi explica cineva?

Edited by AIM.ALEXU
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp