Pipe09 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Am o problema cu telefonul, am un card de 1gb si mi-l primeste, eh mi-am luat unul de 2 gb si nu-l primeste, ce problema are? Nu ca nu-l primeste, dar nu-l citeste. Quote
ZiGGER - RETIRED Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Eh si eu la fel, acelasi eu mi-am luat card de 4 si nu primeste, nu citeste, deci mor nu suport asta, vreau si eu ceva jocuri muzica/ si nu merge, doar in memoria interna =]] Quote
.Flawless Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Poate nu suportă, asta-i chinezărie. Quote
Kawa25 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) Eu nu stiu ce card de 1GB ai pus tu pe Allview A4 DUO cand acesta nu suporta asa ceva. LE: E ceva ciudat cu acest telefon, pe GSMArena si site-ul celor de la Allview, figureaza ca nu are slot pentru card insa cei de la eMag au in specificatii ca suporta SD carduri... In slotul unde introduci tu cardul, scrie SD pe el? Poti incerca si pe alt telefon, sa vezi daca nu cumva este busit acesta. Edited November 30, 2015 by Kawa25 Quote
IULIKOV Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Are maicămea, nu suportă card de ăla, schimbă telefonul. Quote
azeSan Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Am o problema cu telefonul, am un card de 1gb si mi-l primeste, eh mi-am luat unul de 2 gb si nu-l primeste, ce problema are? Nu ca nu-l primeste, dar nu-l citeste. Vezi sa nu fie criptat cardul SD sau sa fie zgariat cipul. Quote
Recommended Posts