Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut si pe panel un ticket, momentan astept raspunsul. Acel cineva mi-a spart contul nu stiu cum si a dat si de la parola de la Gmail-ul setat pe acel cont. In fine bun am dovezi clare ca eu sunt detinatorul contului daca s-ar putea face ceva sa imi lasati in replay. Am muncit destul la acel cont si ar fi urat sa il pierd deoarece nu averea conteaza ci cele aproape 400 de joc. Multumesc.

Posted

”Nu se pot deschide tichete pentru conturi pierdute/sparte deoarece adminii nu se ocupa de recuperarea conturilor pierdute de playeri.”

Oricum, sper să-l recuperezi.

Posted

Degeaba mi-a raspuns Tibi ca nu se aocupa de conturile furate. Acesta este bugged iti pierzi bani/ore din viata sa le cresti lor comunitatea. Jur ca ma las de orice joc tip sam, nu se merita.

Posted

Frate meu a luat keylogger, i-a schimbat parola de la mail, i-a schimbat mail si parola de la samp, si au fost deschide in jur de 10-15 tickete pentru acel cont (avere mare + 200 zile paramedic lv, + 50 zile NG, lvl peste 50)...

Dar adminii nu se ocupa de conturi sparte pentru ca cica majoritatea conturilor sunt vandute si nu se poate face diferenta dintre un cont spart si vandut.

Posted

Da, nici nu vede ca emailul este schimbat de pe al IP. Dar asta e viata merge inainte am sa ma las de samp daca vad ca nu il pot recupera{am facut cerere de recuperare la Google si acum astept}. Plus ca email aveam la atatea lucruri importante ca nu imi vad doar de un joc.

Posted

Da, nici nu vede ca emailul este schimbat de pe al IP. Dar asta e viata merge inainte am sa ma las de samp daca vad ca nu il pot recupera{am facut cerere de recuperare la Google si acum astept}. Plus ca email aveam la atatea lucruri importante ca nu imi vad doar de un joc.

Si cel mai naspa este ca mori de ciuda...

Nu cred ca poti sa-l recuperezi asta-i bugged.. nu se ocupa nimeni de acest lucru, nu cred ca ai sanse sa-l recuperezi.

Posted

Odată ce ti-a aflat email la cont. Crezi tu că nu la schimbat pe mail-ul lui de mult ? Eu zic să nu te lasi si eu am pierdut conturi destule si tot o duc bine !! Îți revii tu ușor , ușor. Sper să ai succes să-l iei înapoi.

Posted

Nu il vei mai recupera, si tu daca ai fii in locu lor ai face acelasi lucru, nu poti face diferenta din cont furat ori vandut, multe conturi se vand de aceea majoritatea cica au conturile "sparte" cand sunt doar vandute, si incearca sa le ia inapoi.. parerea mea , e sa iti faci alt cont, si sa fii mai atent data viitoare. Succes ! 

Posted

Uita-te pe bluepanel la conturile: Danny_SMK / Valy_SMK. 
Vezi acolo conturi sparte, care am muncit o gramada pentru ele, dar nu am putut sa le recuperez, fiindca asta este bugged, cu un sistem de rahat.
In fine, eu m-am reapucat, datorita prietenilor.