Rosenrot Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Intru in joc, imi setez rezolutia cum vreau, iar dupa ce ies nu mai pot deschide jocul decat daca sterg gta_sa.set din My Documents\GTA San Andreas User Files. Rezolutia pe care o setez este 1366x768, maxima pentru laptop-ul pe care-l am. Quote
Th3Boss Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Incearca sa pui rezolutia 1024x768 si vezi daca s-a rezolvat. Quote
Rosenrot Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Incearca sa pui rezolutia 1024x768 si vezi daca s-a rezolvat. Degeaba, face la fel. Quote
KenMent Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Reinstaleaza jocul, iar daca problema persista, reinstaleaza Windows-ul. Quote
Rosenrot Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Reinstaleaza joc-ul. Reinstaleaza jocul, iar daca problema persista, reinstaleaza Windows-ul. Decat sa postati porcarii de genul "reinstaleaza windows-ul" mai bine taceti. Va doriti doar niste post-uri in plus pe forum. Quote
CluQest Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Incearca sa cauti tutoriale pe YouTube. Quote
coss.xo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Tot ce pot sa zic este ca si mie imi face la fel cand vreau sa il pun in bara, cand il am la maxima rezolutii ca a a ta, nu il pot pune in bara , trebuie sa il dau cu o rezolutie mai jos, sa il pot pune in bara , si la fel imi face si cu screenshootúrile, trebuie sa il am full rezolutie sa pot face ss, daca nu nu merge, este stresant si nu stiu ce sa ii fac, incearca si cauta pe youtube, o sa caut si eu, daca gasesc ceva, dau edit . ! :) Quote
Rosenrot Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 (edited) Tot ce pot sa zic este ca si mie imi face la fel cand vreau sa il pun in bara, cand il am la maxima rezolutii ca a a ta, nu il pot pune in bara , trebuie sa il dau cu o rezolutie mai jos, sa il pot pune in bara , si la fel imi face si cu screenshootúrile, trebuie sa il am full rezolutie sa pot face ss, daca nu nu merge, este stresant si nu stiu ce sa ii fac, incearca si cauta pe youtube, o sa caut si eu, daca gasesc ceva, dau edit . ! :) La ss si eu patesc acelasi lucru, dar ca sa rezolv problema cu intratul in joc trebuie sa mentin jocul pe 800x600 care este insuportabil. Edited December 8, 2015 by Rosenrot Quote
coss.xo Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Stiu cum e , trebuie sa gasesc o solutie cu rezolutia sa mearga mereu daca am ceva , te anunt Quote
Recommended Posts