Liam.Cross Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Mulțumesc mult, poate așa își mai dau seama băieți că n-am nevoie de conturile lor.
DavidMircea Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Il folosesc si merge fara probleme nu e keylogger sau alte prostii.
Liam.Cross Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Il folosesc si merge fara probleme nu e keylogger sau alte prostii. Multumesc.
DanielApostol Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 @, te iubesc baa, prea fain imi merge sa mor eu, unii imi spun ca mi-am vandut casa ca sa imi cumpar un PC care sa mearga asa :)) prea tare baa, thx
Liam.Cross Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 @, te iubesc baa, prea fain imi merge sa mor eu, unii imi spun ca mi-am vandut casa ca sa imi cumpar un PC care sa mearga asa :)) prea tare baa, thx Aw, vezi man că îi keylogger. Așa spun ăștia (Glumesc) bucură-te de joc. Distracție plăcută.
Liam.Cross Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Da, totul in cleo. Scuze de raspunsul tarziu.
Liam.Cross Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 E vrajeala ,nu face nimic acest mod ,cand jucam samp si eu aveam cateodata 237 fps dar dupa revenea la loc 100 ,ESTI JALNIC DUTE PE AFARA IA O GURA DE AER LASA SAMP-U TINERE Te astept pe server sa vezi. Pwp.
Allin Allin Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Poti sa ai si 1000 de fps-uri, tot ce trece peste 60 fps se misca la fel. Si daca ai 1000 si daca ai 60, tot la fel se misca.
Liam.Cross Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Poti sa ai si 1000 de fps-uri, tot ce trece peste 60 fps se misca la fel. Si daca ai 1000 si daca ai 60, tot la fel se misca. Eu am incercat, să vă ajut.
Massive Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Voi stiti cum este keylogger? ma daca nu stiti nu vorbiti... Este un mod real, nu este keylogger. Baga-l si vezi. Edited December 22, 2015 by LuchianAIM
IonutManea2 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ba, astia care comentati aiurea...Daca nu stiti bine, nu va bagati. Daca eu am 60 FPS si tu ai 101 FPS, nu e diferenta, SE MISCA LA FEL. Deci de ce tot naibii comentati ca nu merge? Ati incercat? Eu am incercat si de la 101 FPS la paint am ajuns la 190 la paint. SalPa.
iTupeu Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Salutare BuGGed, va voi arata un mod care scoate limita de FPS-uri SAMP. PS: Modul merge doar daca aveti un PC care merge constant pe 100/101 FPS. Dupa cum vedeti, am 237 FPS cu grafica setata la maxim. Aici este link-ul modului, daca nu va descurcati, nu ezitati sa dati PM. FPS-BOOST FPS-Delimiter Dovezi cu Virus Total sa nu ziceti ca-i virus. Virus Total FPS Boost Virus Total FPS Delimiter Daca va da crash, folositi SAMPFUNCS. Imi asum responsabilitatea pentru tot ce se intampla, daca considerati ca nu va merge, imi puteti da PM. +1 daca v-am ajutat. SPOR LA FPS-uri. L-am încercat, nu face absolut nimic. (am PC torpilă). Acum sper că nu-i keylogger, Am Avast Premier 2016 cumpărat, şi n-a depistat nimic.
SergiuDaniel Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Cum sa-ti spun eu tie ca sa te fac sa intelegi? Maximul de FPS-uri pe SA:MP este de 101/102. Poti sa ai tu si i7, 32 GB RAM, GPU 2 GB ca tot 101 FPS-uri ai. Asta este un fel de "fake fps", doar iti arata ca ai atatea FPS-uri, dar tot 101 ai. Eu stiu despre ce este vorba. Ii multumesc ca agasit un FPS-Delimite pentru versiunea de samp 0.3.7 ! Eu foloseam asa ceva pe versiunea 0.3z si aveam 300 FPS, asa ca daca nu sti, nu te mai baga !
Clowse Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Dca ai un PC mai bun acest mod merge dar tu daca ai constant 60 fps nu iti va merge.
kosnes scartait da roti Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 (edited) of trb sa intervin si yo aici ca e prea multa cearta bun, fps boost, fps limit sau alte cacaturi de genul asta NU ARE NICI O TREABA CU MARIREA FPS-URILOR. DE CE AI CREDE IN PROSTIILE ASTEA? CUM POATE UN FISIER CLEO SA-TI CREASCA FPS-URIE. Nu umbla la texturi, nu umbla la nimic acel fisier, e facut doar ca sa fie descarcat si bagat for no fucking reason vrei fps-uri mai multe? ai 20-30 fps si nu-ti permiti un calculator decent? descarci gta3.img ala care l-a facut Justinian acum ceva vreme. Sigur il gasiti la el pe profil forum.bugged.ro/user/2411-justinian/ sa fie clar, nu jignesc creatorul topicului in legatura cu mesajul asta, nu te simtii ofensat prietene, nu ai de ce. Fisierul e creat de multeeeeee natii de prosti, care probabil bag si keyloggere in unele. Edited May 17, 2016 by Kosnes
Recommended Posts