Deagle.Oficial Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Salut! Este primul videoclip in care ma filmez facand duele. Nu prea ma filmez deoarece am lag si nu trag la fel cum trag fara a filma. Sper sa fie la asteptarile voastre. Astept orice critica. https://www.youtube.com/watch?v=Tveb8objgI4 Daca stie cineva cum pot sa bag o melodie pe funda il astept cu PM. Nu ma pricep la editari. Edited December 5, 2015 by Deagle 1
Denniz. Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) bv, tragi bine. Edited December 5, 2015 by .Dennis.
Deagle.Oficial Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 De ce tremura skin-u', a? =))) De la filmare, nu stiu ce are.
Emblaze[] Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 De la filmare, nu stiu ce are. De la filmare morrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, am fumat multi ca tine, asa ca mai lasa cheat-engine, salcf slabule.
Deagle.Oficial Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 De la filmare morrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, am fumat multi ca tine, asa ca mai lasa cheat-engine, salcf slabule. Vai de tine, daca tu ma crezi asa de inapt ca tine incat sa ma filmez folosind aim inseamna ca joci degeaba. E de la bandicam. Nu te mai obosi sa ma acuzi de ceva.
Emblaze[] Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Vai de tine, daca tu ma crezi asa de inapt ca tine incat sa ma filmez folosind aim inseamna ca joci degeaba. E de la bandicam. Nu te mai obosi sa ma acuzi de ceva. Ala nu e aim copile, ala e cheat engine, pentru a te conecta mai repede, asa ca taci. copil ce esti..
Deagle.Oficial Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Ala nu e aim copile, ala e cheat engine, pentru a te conecta mai repede, asa ca taci. copil ce esti.. Dispari microbule.
Chambers. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 tremura skinu cumetre, ce ne facem cu cheat engine?
Deagle.Oficial Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Slab mz. Te astept la duele daca sunt slab. Multumesc de pareri. Nu am cheat engine, de la bandicam imi face asa. Joc pe red unde rar sunt 1000/1000, de ce mi-ar trebui cheat engine?
Between98 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Te astept la duele daca sunt slab. Multumesc de pareri. Nu am cheat engine, de la bandicam imi face asa. Joc pe red unde rar sunt 1000/1000, de ce mi-ar trebui cheat engine? Păcat că nu mai joc samp, faci duele cu toți anonimii ce se pun pe c şi stau pe loc.
Deagle.Oficial Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Eşti plictisitor. Cand revii caută-mă să facem duele. Că pe forum toţi sunteţi " buni ". Dacă stau să îmi aduc aminte la paint când te vedeam atât pe red cât şi pe green te fac de râs. Şi nu mai da reply că iţi dau report la el.
WAS Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Duten p*** mea, ca nu ne pasa noua de primele duele, cacamash in gura ta de farmat
Recommended Posts