Bykent Gaming Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 @@HaDaDi, nu ai pentru ce! @, multumesc mult! Quote
Bykent Gaming Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 (edited) Avatare 150x300! Semnaturi! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! (i) Pastrez stock-urile pentru 24 de ore! P.S > O sa incerc sa fac niste avatare .gif, stiu ca v-ati plictisit de astea normale :-? si nu sunt cine stie ce.. Edited February 16, 2016 by ByKenT 4 Quote
alex si atat Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Frumoase, ai +1. Astept sa-mi faci si mie ce ti-am cerut, daca ai timp :) Quote
Bykent Gaming Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 @, multumesc, lasa-mi un PM si maine te rezolv daca am timp ;) Quote
FeaR Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Salutare baieti! In decursul zilei de azi, am fost ocupat mai mult cu raportul in departamentul NG. Multi mi-ati dat PM ( Private Message ) sa va fac avatar / semnatura. La cererea Alexandrei, i-am facut niste Logouri pentru profilul ei de forum! Acestea vor fi postate putin mai jos! Vreau sa va informez ceva, am un semestru ''greu'', o luna cu Simulari, deoarece sunt clasa a8a si trebuie sa ma pun sa invat de pe acum. Deci nu voi mai lucra ceva timp in Photoshop CS6. Probabil voi posta in Week-End cateva lucrari si voi mai intra din cand in cand sa imi fac raportul. Cam atat am avut de zis! Succes tuturor elevilor de clasa a-8a care vor sustine simularile la Limba Romana & Matematica! @, poftim! O semnatura pentru fratele HaDaDi! (i) Acestea sunt primele mele logo's facute in Photoshop CS6, deci nu as vrea sa ma criticati, dar vorba vine > ''Orice parere este acceptata''! (i) Fontul principal se numeste > ''ArtBrush'' si cel secundar ''04b03''. Pentru a le descarca accesati site-ul ''dafont.com'', gasiti orice font acolo. (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! #Bafta! Salut, crezi ca mi-am putea face si mie o serie de semnaturi cum i-ai facut Alexandrei? Am nevoie de ele si ti-as fi foarte recunoscator. Salut! Quote
Bykent Gaming Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 @, desigur, imi dai un Pm! Probabil maine de dimineata sau in seara asta ma voi ocupa! 1 Quote
Hectic Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Avatare 150x300! Semnaturi! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! (i) Pastrez stock-urile pentru 24 de ore! P.S > O sa incerc sa fac niste avatare .gif, stiu ca v-ati plictisit de astea normale :-? si nu sunt cine stie ce.. +1, imi place cum lucrezi. Quote
Bykent Gaming Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 #Semnaturi ! #Avatare! #Logouri pentru clanul [AIR]! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! (i) Pastrez stock-urile pentru 24 de ore! 3 Quote
Morpheus. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nu stiu de ce mi se pare că textele alea de pe profil de la alexandra si astea de jos sunt pixelate :-? Mai ai de lucrat, dacă ti-as zice nu te-ar ajuta cu nimic, la blur, text, border si e ok, si putin la redimensionare. Quote
N3oH. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Faci o treaba foarte buna. Succes in continuare! :) Quote
Recommended Posts