Bykent Gaming Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 @, cu placere. @, mersi! Quote
Bykent Gaming Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Salut, eu sunt ByK3nT si am revenit cu noi creeatii in Photoshop! Avatare > 150x300 < Avatare > 150x250 < Semnaturi cu factiune > 400x200 < Logo's pentru profilul lui SilenT! P.S > Sper sa fie pe placul tau! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 4 Quote
alex si atat Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Salut, eu sunt ByK3nT si am revenit cu noi creeatii in Photoshop! Avatare > 150x300 < Avatare > 150x250 < Semnaturi cu factiune > 400x200 < Logo's pentru profilul lui SilenT! P.S > Sper sa fie pe placul tau! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Multam! +1 :) Quote
Aolew. Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Avatare > 150x300 < Foarte frumos acest avatar, a mers 'Save image as...' bine de la portofoliul meu? http://forum.bugged.ro/topic/187095-art-work-aolew/ Edited March 2, 2016 by Aolew Quote
Bykent Gaming Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 @, Hai salut, in primul rand nici nu am auzit de tine, nu ti-am vazut portofoliul si in al doilea rand am primit PM de la un helper de pe serverul Red, click! @@Robinalex, mersi fain! @, multumesc! @, cu placere. Quote
Aolew. Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) @, nu-mi spune tu mie ca nu mi-ai vazut portofoliul. Uita-te la ceea ce am facut eu si ce ai facut tu. Ai scris un Claudiu pe ceea ce am facut eu si gata? Se vede foarte clar ca ai copiat-o de la mine. Aceeasi redimensionare, exact aceeasi pozitionare text secundar, exact acelasi border. Uite tipul tau de blur: Si uita-te la tipul meu: Si inca ceva, tu pui border pe "Overlay" din cate am vazut in toate creatiile tale, cum de ai ajuns dintr-o data exact la lucrare mea? Edited March 2, 2016 by Aolew Quote
Bykent Gaming Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 (edited) @, ti-am spus mai sus ca am primit un PM cu acea poza. Gata cu Off-Topic la mine in portofoliu. Edited March 2, 2016 by Alliance ByKenT Quote
Bykent Gaming Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Salutare, eu sunt ByK3nT si am revenit cu noi creeatii in Photoshop. #Logo's pentru clanul Activatii (.activatu]) Semnatura pentru RazvaN. (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 3 Quote
Lorenz Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sti sa faci scrisuri faine? Daca da, pls pm me. Quote
Bykent Gaming Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Multumesc @Eugen pentru sansa acordata, sper sa nu va dezamagesc! Quote
Hutchinson Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Poţi să-mi faci şi mie o semnătură? Sau nişte scrisuri pentru profil faine? PM ME, mersi. Stock semnătură: http://imgur.com/vH0xYCF Sper să mă ajuţi. Quote
Recommended Posts