EdisoN Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Salutare, am revenit cu lucrari noi! Free! Avatars! Semnaturi! Logo's! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Cand faci cele 2 semnaturi din PM? Quote
Eswien Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Foarte frumos! :) Blur-ul oîl folosești excelent , tine-o tot asa! :) +1 Edited May 8, 2016 by Eswien Quote
Bykent Gaming Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 Frumoase. Mersi! Frumos. Asta-i misto: Mersi, si mie imi place ;) Frumoase. Mersi mane :D Talent si valoare :> :> Cand faci cele 2 semnaturi din PM? Mai da-mi odata Pm. Foarte frumos! :) Blur-ul oîl folosești excelent , tine-o tot asa! :) +1 Mersi. Quote
Adness xD Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Salut ByK3nT, mi-ai putea face o semnatura ca asta doar ca (,) cu numele NEiTH si Member of Sa Fierro Police Department? Merci! Quote
Hawky Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Foarte frumoase man, iti meriti functia de designer. Tine-o tot asa ;)) Quote
Messi. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Blur drăguț, text bine așezat, arată bine lucrările. Te aștept cu o părere la portofoliul meu. Click Quote
Bykent Gaming Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 @, iti fac maine dimineata! @, mersi ;)) @, mersi dude. @@CCXJack, multumesc. @, thanks. @, @@formidable, Voi reveni cu alte creeatii cand am timpul necesar. 1 Quote
Adness xD Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 @, iti fac maine dimineata! @, mersi ;)) @, mersi dude. @@CCXJack, multumesc. @, thanks. @, @@formidable, Voi reveni cu alte creeatii cand am timpul necesar. Te rog, schimb text-ul, fa-mi te rog cu "NEiTH Member of Federal Bureau Of Investigation" cu skin-ul de lider FBI si cu albastru bineinteles, multuemsc de intelegere! Quote
Acidverde.REALU Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 @, iti fac maine dimineata! @, mersi ;)) @, mersi dude. @@CCXJack, multumesc. @, thanks. @, @@formidable, Voi reveni cu alte creeatii cand am timpul necesar. Multumesc mult :* , bafta in PS :) Quote
formidable Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 @, iti fac maine dimineata! @, mersi ;)) @, mersi dude. @@CCXJack, multumesc. @, thanks. @, @@formidable, Voi reveni cu alte creeatii cand am timpul necesar. Mersi, succes in continuare cu lucrarile! Quote
JaSSeM BIGMEN Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 (edited) Sunt destul de interesante, mici probleme pe ici pe colo, la text si la blur, dar se remediaza urmarind tutoriale, bafta. Edited May 16, 2016 by JaSSeM BIGMEN Quote
SmoKe . Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 (edited) Ba, imi plac, sunt chiar smechere si ai luat si helper, sunt mandru ma Edited May 30, 2016 by SmoKe . Quote
Bykent Gaming Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Ba, imi plac, sunt chiar smechere si ai luat si helper, sunt mandru ma Si eu sunt mandru, mersi frate B) Quote
H a b b o Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Imi faci si mie un avatar? Stock: Sau Detalii vreau un text asa caligrafica sau sa se ootriveasca cu imaginile, vreau niste efect blur, nu sa se msite sau scantei. Un text care sa fie potrivit cu imaginea, unul caligrafic sau altu frumos. Vreau amundoua imagini sa scrie Laur si bugged. Quote
Recommended Posts