StoenescuAdrian Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 13-02-2016 Avatare 150x250 Avatare 150x300 Semnaturi (!) Orice parere este acceptata! Multumesc atat pentru sustineri cat si pentru sfaturi. (!) Nu uitati, daca v-a placut nu ezitati sa apasati butonul de +1 Frumos. Ai +1 de la mine. Bafta in continuare. Quote
FyNuTzU97 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) 13-02-2016 Avatare 150x250 Avatare 150x300 Semnaturi Ai +1 de la mine te descurci din ce in ce mai bine, ești foarte bun Edited February 13, 2016 by .FyNuTzU. 2 Quote
Bykent Gaming Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 @, multumesc frumos! @@TroJaNu4U, multumesc! Quote
YoNNuTz. Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Frumusele! Imi place blurul, dar nu-mi place text-ul si rama de la avatare. Poti pune rama pe marimea 1 si s-o faci neagra, arata mult mai ok! de ex, la lucrarea asta fontul este destul de urat +1 de incurajare. Quote
Bykent Gaming Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 @, stiu, nu mi-a placut nici mie -_- Quote
TheNiGGlet Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 13-02-2016 Avatare 150x250 Avatare 150x300 Semnaturi (!) Orice parere este acceptata! Multumesc atat pentru sustineri cat si pentru sfaturi. (!) Nu uitati, daca v-a placut nu ezitati sa apasati butonul de +1 Frumoase, ai +1. Quote
Bykent Gaming Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 (edited) Salutare baieti! In decursul zilei de azi, am fost ocupat mai mult cu raportul in departamentul NG. Multi mi-ati dat PM ( Private Message ) sa va fac avatar / semnatura. La cererea Alexandrei, i-am facut niste Logouri pentru profilul ei de forum! Acestea vor fi postate putin mai jos! Vreau sa va informez ceva, am un semestru ''greu'', o luna cu Simulari, deoarece sunt clasa a8a si trebuie sa ma pun sa invat de pe acum. Deci nu voi mai lucra ceva timp in Photoshop CS6. Probabil voi posta in Week-End cateva lucrari si voi mai intra din cand in cand sa imi fac raportul. Cam atat am avut de zis! Succes tuturor elevilor de clasa a-8a care vor sustine simularile la Limba Romana & Matematica! @, poftim! O semnatura pentru fratele HaDaDi! (i) Acestea sunt primele mele logo's facute in Photoshop CS6, deci nu as vrea sa ma criticati, dar vorba vine > ''Orice parere este acceptata''! (i) Fontul principal se numeste > ''ArtBrush'' si cel secundar ''04b03''. Pentru a le descarca accesati site-ul ''dafont.com'', gasiti orice font acolo. (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! #Bafta! Edited February 15, 2016 by ByKenT 9 Quote
alex si atat Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Salutare baieti! In decursul zilei de azi, am fost ocupat mai mult cu raportul in departamentul NG. Multi mi-ati dat PM ( Private Message ) sa va fac avatar / semnatura. La cererea Alexandrei, i-am facut niste Logouri pentru profilul ei de forum! Acestea vor fi postate putin mai jos! Vreau sa va informez ceva, am un semestru ''greu'', o luna cu Simulari, deoarece sunt clasa a8a si trebuie sa ma pun sa invat de pe acum. Deci nu voi mai lucra ceva timp in Photoshop CS6. Probabil voi posta in Week-End cateva lucrari si voi mai intra din cand in cand sa imi fac raportul. Cam atat am avut de zis! Succes tuturor elevilor de clasa a-8a care vor sustine simularile la Limba Romana & Matematica! @, poftim! (i) Acestea sunt primele mele logo's facute in Photoshop CS6, deci nu as vrea sa ma criticati, dar vorba vine > ''Orice parere este acceptata''! (i) Fontul principal se numeste > ''ArtBrush'' si cel secundar ''04b03''. Pentru a le descarca accesati site-ul ''dafont.com'', gasiti orice font acolo. (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! #Bafta! Foarte fain, poti sa-mi faci si mie ceva asemanator daca mai ai timp disponibil? :) oricum ai +1 Edited February 14, 2016 by .SilenT. 1 Quote
N3oH. Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Sunt foarte faine. Mi-ar face placere sa imi faci si mie o lucrare! :) Quote
Bykent Gaming Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 @, cand o sa am timp! @, multumesc, cand o sa am timp o sa va fac! @@Welp, mersi! Quote
Bykent Gaming Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 @@HaDaDi, multumesc mult frate! Quote
Recommended Posts