Jmeq Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nu sunt destul de bune. Cum a zis si Leonardo., mai ai de învăţat să redimensionezi. Învaţă să pui un blur mai frumos care să îţi sară în ochi. kw! Quote
.DragoS. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 E ok blurul si la text foloseste si tu Mustang ( ti-l dau eu daca nu il ai ). ON: Sunt frumusele. Quote
Bykent Gaming Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 @, mersi, fontul 'Mustang' l-am primit prin PM, dar numai stiu daca il gasesc, daca am nevoie ti-l cer. Quote
Kenix Bugged Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Felicitari pentru functia de Designer, mullt succes! Quote
Bykent Gaming Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 (edited) // Edit Edited March 11, 2016 by Alliance ByKenT Quote
Hooden Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Un prieten care ma ajuta mereu, +1 pentru creatii. Quote
Radial112 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 imi place cum lucrezi.. felicitari pentru functia de designer .. oricum, dai un ochi si pe aci http://forum.bugged.ro/topic/187352-portofoliu-skull/page-2 Quote
Bykent Gaming Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 @, multumesc, o sa las o parere. Quote
Bykent Gaming Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Premiile [LOTW] ! Editia #1 Editia #2 Editia #3 Editia #4 nu a avut loc din cauza numarului insuficient de participanti. Logo's pentru profilul meu de forum! ;) (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Quote
S3nZz0r. Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Premiile [LOTW] ! Editia #1 Editia #2 Editia #3 Editia #4 nu a avut loc din cauza numarului insuficient de participanti. Logo's pentru profilul meu de forum! ;) (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Frumos, poti sa imi dai si mie un link de la PS.? Quote
Splash. Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) N-ai timp a? ON: Sunt cat de cat frumoase Edited April 3, 2016 by SplasH. Quote
Blaskowski Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Frumos. Daca tot ai timp, imi faci si mie avatar + un logo pt ytb? Am facut cerere avatar, check. Ms. Quote
Makaveli[] Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Frumi, te sfatuiesc ca la logo-uri sa ascunzi culoarea de fundal la sfarsit, sa te folosesti de ea doar pe timpul lucrarii, e mai simplu. Quote
Bykent Gaming Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 @, il poti descarca de pe f1lelist.com. @@Kose, mersi! @, nu am, mersi. @, mersi, probabil o sa iti fac daca imi permite timpul. @, multumesc, o sa ascund culoarea de pe fundal. Quote
Recommended Posts