S3nZz0r. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 @, il poti descarca de pe f1lelist.com. @@Kose, mersi! @, nu am, mersi. @, mersi, probabil o sa iti fac daca imi permite timpul. @, multumesc, o sa ascund culoarea de pe fundal. Imi poti da un link ceva? Quote
Johhny. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 salveaza-le si tu in .png, nu png24.. ai si tu o alta idee de a pune altceva la lotw inafara de joburi pe samp? Quote
Bykent Gaming Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 @@Straja, mersi. @, ok, dupa ce o sa termin cu job-urile o sa urmeze si alteceva destul de interesant. ;) Quote
Bykent Gaming Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 P.S > Fist-uri pentru toti Dantes, Elias, Erweisen., Noname. ( Am primit PM ). Cadou pentur mafia The Rifa care a cucerit tot orasul Las Venturas, succes! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 1 Quote
Kedox Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 P.S > Fist-uri pentru toti Dantes, Elias, Erweisen., Noname. ( Am primit PM ). Cadou pentur mafia The Rifa care a cucerit tot orasul Las Venturas, succes! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Faine +1 Quote
Bykent Gaming Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 @, mersi, o sa te invat, PM me cu skype. Quote
AlbutzZu Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Premiile [LOTW] ! Editia #1 Editia #2 Editia #3 Editia #4 nu a avut loc din cauza numarului insuficient de participanti. Logo's pentru profilul meu de forum! ;) (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! vreau si eu un avatar sau o semnatura de la tine :)) Foarte frumoase Quote
Bykent Gaming Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 @@AlbutzZu, iti multumesc. Poti sa faci o cerere de avatar / semnatura cand o sa faci 100 de posturi. Quote
Radial112 Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Frumos , dai un ochi si pe aici http://forum.bugged.ro/topic/187352-portofoliu-skull/page-3 Quote
.Alexandru Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Foarte frumoase, îti meriți funcția de designer. Quote
Bykent Gaming Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 2 Quote
s L a y d 3 r Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! GG, mersi pentru semnatura. Am dat plus 1. Quote
Bykent Gaming Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 (edited) @@s L a y d 3 r, mersi, cu placere. @, mersi. Semnatura Grove Street! Semnatura pentru iDani! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Edited April 7, 2016 by ByKenT Quote
Recommended Posts