Nede. Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) Prea bine ba ;) Edited April 7, 2016 by Nede. Quote
klaudiu Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Cele mai frumoase avatare, semnaturi si logo-uri sunt ale tale. Edited April 8, 2016 by klaudiu Quote
Bykent Gaming Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 (edited) New! Semnatura pentru RicKyy! Logo's pentru RicKyy! Edited April 9, 2016 by ByKenT 3 Quote
Joyce Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 @, îmi poţi face şi mie câteva logo-uri şi 1 avatar? Dacă poţi, dă-mi PM şi-ţi dau detalii acolo. Quote
Bykent Gaming Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Lucrari noi! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 1 Quote
BadkinPaul Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Mai ai putin de lucrat la Redimensionare, Blur si Text. Dar pe parcurs ai sa te experimentezi. #NOHATE :). Quote
Splash. Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 P.S > Fist-uri pentru toti Dantes, Elias, Erweisen., Noname. ( Am primit PM ). Cadou pentur mafia The Rifa care a cucerit tot orasul Las Venturas, succes! (i) Majoritatea stock-urilor le gasiti la sectiunea ''Design'' de pe forumul nostru! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! fa-mi si mie un fist cu Splash, daca ai timp. Quote
Bykent Gaming Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 @, mersi baros. @, mersi, ma bucur. @, o sa iti fac. Quote
Bykent Gaming Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) . Edited April 10, 2016 by ByKenT Quote
Bykent Gaming Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 2 Quote
TroJaNu4U Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Frumoase, +1 Quote
Radial112 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Tias fi recunoscator daca miai da link de la affter efect terog Quote
Kose Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Wow, frumos ti-am dat +1. Vreau si eu unu cu numele Kose de culoare alb sa fie. Multumesc. Quote
Bykent Gaming Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 @@TroJaNu4U, multumesc. @, il poti descarca de pe f1lelist.ro @@Kose, o sa iti fac. Quote
Recommended Posts