Radial112 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 @@TroJaNu4U, multumesc. @, il poti descarca de pe f1lelist.ro @@Kose, o sa iti fac. Pai dami link terog.. Quote
Nede. Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! frum, n-ai csz Quote
alex si atat Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! pwp : * +1 Quote
Bykent Gaming Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 @@Robinalex, mersi mane :D @, mersi mane :D Quote
BadkinPaul Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Nu sunt cine stie ce, adica astea se fac foarte simplu in AE.. pui un text si ai aceste efecte la effects & pressets. Oricum, felicitari pentru munca depusa. Edited April 12, 2016 by BadkinPaul 1 Quote
AntiX Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Sunt super,ai +1 de la mine,imi poti face un avatar nu cont stock.ul text:LuXoR Quote
Bykent Gaming Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 @, mersi, poti sa faci o cerere de avatar cand o sa ai minim 100 de posturi pe forum. Quote
Bykent Gaming Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Salutare tuturor! Am revenit cu cateva creeati noi. (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 2 Quote
Systemm. Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Salutare, Mai ai foarte multe lucruri de invatat. Iti dau cateva sfaturi: - Dupa cum vad in avatarul tau, ai pus stroke pe text, ceea ce nu e bine. - Am vazut 2/3 avatare si am observat ca pui textul in partea de jos, incearca sa-l incadrezi bine in stock. - Incearca si alt blur, cel actual nu e cine stie ce. Daca doresti, iti pot da eu unul. O seara placuta! Quote
brolyK47 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Frumoase, continua si vei ajunge undeva! ;) ON: Imi poti face si mie un fist ca acesta: http://i.imgur.com/CH2667i.png Doar ca in loc de Outlaws sa scrii "Broly" si in loc de aim.exe, sa fie "FBI" si una cu "Kameleonu" in loc de "FBI". Ti-as fi recunoscator, mersi! Quote
FyNuTzU97 Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 (edited) Salutare, am decis sa incerc ceva nou, sa lucrez in Adobe After Effects, uitati ce a iesit! Astept critici si pareri constructive. v1 v2 v3 v4 Wow, frumos ti-am dat +1. Chiar sunt super faine. Esti bun si te pricep bine. Vreau si eu unu cu numele .FyNuTzU. de culoare rosu sa fie. Multumesc. Si as mai dori ceva. Cand ai tu timp imi faci si mie o poza de genul pt factiune http://imgur.com/Ilb616n Vreau sa o am la semnatura . cand ai tu timp exact lafel sa fie doar numele sa il inlocuiesti cu nick meu .FyNuTzU. Ms mult . Edited April 19, 2016 by .FyNuTzU. Quote
Bykent Gaming Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 New! Logo's pentru factiunea Taxi Los Santos! Semnatura pentru Eden & Secret! Felicitari amandurora! Avatar Razvyc! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 6 Quote
BAHAOS Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 GG! Vreau și eu niște logo-uri, ți-am dat PM. Quote
jOE. Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Esti un designer foarte bun. Imi place lucrarile tale. Felicitari! Quote
Messi. Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Salutare tuturor! Am revenit cu cateva creeati noi. (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Mă poți ajuta te rog la fotografia ta de profil dacă ai un tutorial pentru acea dungă verde.În PM te rog frumos! Quote
Recommended Posts