ZLATE Official Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Nice , Fa-mi si mie 2 poze deastea http://imgur.com/a/F6QuK adica o deaia care sa scrie Sh0TT member of hitman agency si sa aiba skinu de lider , si o deaia cae sa scrie Sh0TT.Cum sunt in pozele alea dar sa pui nick Sh0TT. Quote
OnlyForYou Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Lucrezi frumos, iti meriti pe deplin functia! Un reply si la mine te rog: http://forum.bugged.ro/topic/195630-portofoliu-apologize/ Edited April 22, 2016 by Apologize Quote
Bykent Gaming Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 @@Mytzu, mersi ;) @@Kose, multumesc. @, mersi & ti s-a raspuns la cerere. @@Razvyc, mersi :D @, multumesc ;) @, mersi! @, multumesc, apreciez. @@Messi., da-mi PM. @@Sh0Tt, mersi, o sa iti fac, lasa-mi un PM sau fa o cerere. @, mersi, o sa las o parere. Quote
Bykent Gaming Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Salutare, am revenit din nou cu alte creatii ! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 4 Quote
S3nZz0r. Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Salutare, am revenit din nou cu alte creatii ! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Quote
NOXXON14 Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Salutare, am revenit din nou cu alte creatii ! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Frumoase, mersi!<3 Quote
EdisoN Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Salutare, am revenit din nou cu alte creatii ! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! Frumoase, imi faci si mie 2 semnaturi? Iti dau PM cu ele? Quote
Bykent Gaming Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Am revenit din nou cu alte lucrari ! @, @, @, (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 2 Quote
Splash. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Frumoase! P.S: cand imi faci si mie un fist? :)) Quote
Morpheus. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 nu stiu cum ai luat designer că te bate blur-ul, apoi de semnături nici nu mai zic, dacă vrei să înveti de la maestrii dă-mi un pm si te invată tactu ;) 1 Quote
Bykent Gaming Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 @, mersi. @, mersi. @, da, trebuia sa iei tu designer, te crezi cel mai bun, lucrez cum vreau eu, in ce stil vreau eu, nu ma comanzi tu pe mine, asa ca du-te la tine in portofoliu. Mai exista si oameni care te apreciaza, nu doar copii de 14 ani care sufera. Quote
Morpheus. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 @, mersi. @, mersi. @, da, trebuia sa iei tu designer, te crezi cel mai bun, lucrez cum vreau eu, in ce stil vreau eu, nu ma comanzi tu pe mine, asa ca du-te la tine in portofoliu. Mai exista si oameni care te apreciaza, nu doar copii de 14 ani care sufera. de ce când am făcut battle ai refuzat? că stii că o iei la 0? Quote
Bykent Gaming Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 (edited) ~Unlocked. Edited May 7, 2016 by ByKenT Quote
Bykent Gaming Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 Salutare, am revenit cu lucrari noi! Free! Avatars! Semnaturi! Logo's! (i) Fac avatare / semnaturi / logo's ocazional si cand am timpul necesar. La fel si cu inchiderea cererilor la categoria 'Design'. (i) Concursul [LOTW] este organizat de mine! (i) [LOTW] >Regulament > Click! (i) Nu uitati, daca v-a placut si imi apreciati munca, apasati butonul de +1! 3 Quote
Recommended Posts