Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, am o întrebare, tocmai azi-dimineața am încercat si am văzut ca nu merge, băgăm codul si când dădeam plată sau ceva de gen, mă rog, ma redirecționa spre panel unde nu se mai incarca, mi-am pierdut banii de pe el? Sau il pot folosi cand revin?

Posted

@, am o întrebare, tocmai azi-dimineața am încercat si am văzut ca nu merge, băgăm codul si când dădeam plată sau ceva de gen, mă rog, ma redirecționa spre panel unde nu se mai incarca, mi-am pierdut banii de pe el? Sau il pot folosi cand revin?

Altu care doreste sa-i dea teapa lui Shadow. Nu poti sa bagi codul daca te redirectioneaza pe pagina asta. #LOGIC

Posted (edited)

Nici nu stiam de asta.. dar mna.. ce sa faci asta e.

Edited by RELATiWE
Posted

Altu care doreste sa-i dea teapa lui Shadow. Nu poti sa bagi codul daca te redirectioneaza pe pagina asta. #LOGIC

Taci ca esti prost, vorbesti mult si prost, cand bagi codu te redirecționeaza la panel unde iti spune"vei primi punctele Premium de îndată" sau mă rog, check Blue panel, Kelme, auzi, teapa, copil de 10ani
Posted

Asta e, asteptam pana cand revine platile.

Posted

Clar. Cand castigam si noi bani acum de Craciun intrerupi tu batman.. 

Ai stricat gandurile copiilor =)))))))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp