Chambers. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 wb bossule, mai stii cand mi-ai dat ban pt necooperare cand defapt mie imi expirase licenta tw? nu te uit ;) Quote
Razvyc Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 wb bossule, mai stii cand mi-ai dat ban pt necooperare cand defapt mie imi expirase licenta tw? nu te uit ;) Nici eu pe tine ;) Hai pe blue.. Stiam ca nu esti tu pe cont ;) Ne-am certat noi atunci dar nu uit cine m-a la.inceput atunci.. Wb frate! Ps is Morpheus am luat ban pe contul mare.. =)) Scrie-mi pe whatsapp Quote
Morpheus. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nici eu pe tine ;) Scrie-mi pe whatsapp Da.mi unblock ca stii ca ne.am certat atunci.. Quote
Guest Myhay3 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Multumesc :P Pe blue ce cont mai ai? Quote
CodeRed. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care joci: Blue/Green momentan nu sunt sigur pe care sa ma (re)apuc. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Dupa ce am renuntat la functia de admin am decis sa iau un ban sa pot renunta la acest joc, clar a fost o greseala pe care mi-am asumat-o, iar acum mi-a revenit iar cheful de samp si am decis sa o iau de la capat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Este cea mai organizata comunitate si cea mai complexa din toate punctele de vedere. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat pe alte servere. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Chiar nu stiu, dar ce e sigur este ca voi lua totul de la inceput. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu prea stiu, dar factiunea mea preferata e Fbi. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani si locuiesc in Cluj. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Cs:Go. Ai altceva de adaugat?: Contul Razvyc e spart de iwanted/ ester care a mai reusit sa ia un ban pe cont, spun asta pentru ca am dovezi ca el mi-a spart contul. In alta ordine de idei imi salut toti prietenii si spor la joc ! Blue man. Quote
Paliciuc Nadia Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care joci: Blue/Green momentan nu sunt sigur pe care sa ma (re)apuc. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Dupa ce am renuntat la functia de admin am decis sa iau un ban sa pot renunta la acest joc, clar a fost o greseala pe care mi-am asumat-o, iar acum mi-a revenit iar cheful de samp si am decis sa o iau de la capat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Este cea mai organizata comunitate si cea mai complexa din toate punctele de vedere. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat pe alte servere. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Chiar nu stiu, dar ce e sigur este ca voi lua totul de la inceput. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu prea stiu, dar factiunea mea preferata e Fbi. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani si locuiesc in Cluj. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Cs:Go. Ai altceva de adaugat?: Contul Razvyc e spart de iwanted/ ester care a mai reusit sa ia un ban pe cont, spun asta pentru ca am dovezi ca el mi-a spart contul. In alta ordine de idei imi salut toti prietenii si spor la joc ! Go Green! Quote
Morpheus. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Go Green! ce sa faca green? sa joace degeaba daca nu e [r]? Quote
Recommended Posts