Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce sa inteleg din video asta? Ca nu stii sa tragi, ratezi foarte mult si te crede lumea ca folosesti aim, dar tu ai numai noroc?

Mai bine ai sterge aceste videoclip-uri, te cam faci de ras. 

Din pacate, toti lesinatii de foame au ajuns sa se creada "bombardieri" ...

Posted

Ce sa inteleg din video asta? Ca nu stii sa tragi, ratezi foarte mult si te crede lumea ca folosesti aim, dar tu ai numai noroc?

Mai bine ai sterge aceste videoclip-uri, te cam faci de ras.

Din pacate, toti lesinatii de foame au ajuns sa se creada "bombardieri" ...

Man, eu nu as avea stres ca se crede el bombardier, pe mine ma deranjeaza ca toate paletele pun video-uri sa demonstreze ca nu au aim.

Posted

bă mafiot buchet tu nu vezi in plm ca ratezi de ingheata apele. ba stiu ca nu dam toti bines dar da-o dq de treaba, odata ce ai pus titlu 'magie la pachet' ma asteptam sa vad si io acolo ceva =))))) (macar). dar tu dq ai dat maxim 8 hits pe video dq si imi vinzi mie gogosi 'magie la pachet' bagami-as pla in video tau, sterge-l ca te faci dq de ras nebunule

Posted

bă mafiot buchet tu nu vezi in plm ca ratezi de ingheata apele. ba stiu ca nu dam toti bines dar da-o dq de treaba, odata ce ai pus titlu 'magie la pachet' ma asteptam sa vad si io acolo ceva =))))) (macar). dar tu dq ai dat maxim 8 hits pe video dq si imi vinzi mie gogosi 'magie la pachet' bagami-as pla in video tau, sterge-l ca te faci dq de ras nebunule

+69

Posted

Ratezi rau, suferi esti slab rau, imi pui video no aimbot da tu dai printre ei, slab. Acuma injura-ma, ca doar asa fac copii de 11 ani. 

Posted

Shadow schimba titlu la acest topic din 

Dovada NoAimbot IonutManea Magie la pachet.

in 

Dovada NoAimbot IonutManea PRIMESTE MAGIE DE LA TOT SERVERUL la pachet.

Cum sa pui titlu cu magie la paint cand tu esti paleta , praf , tii deagle invers , nu esti in stare sa tragi de mouse. :)))))))))))))))))))))))))0 du-te ba si joaca miniclipuri ca nu este de tine acest joc te depaseste.

• Upvote 1
Posted

Shadow schimba titlu la acest topic din 

Dovada NoAimbot IonutManea Magie la pachet.

in 

Dovada NoAimbot IonutManea PRIMESTE MAGIE DE LA TOT SERVERUL la pachet.

Cum sa pui titlu cu magie la paint cand tu esti paleta , praf , tii deagle invers , nu esti in stare sa tragi de mouse. :)))))))))))))))))))))))))0 du-te ba si joaca miniclipuri ca nu este de tine acest joc te depaseste.

Ba, lasa-l ma, ca poate plange :(....

Posted

Cica... =)))))))))) ne vedem pe blue sa dam ceva duele sa vedem cine e mai tare

Smardoianule,taci din gura,Tu furai munca lu Ravi si vii aici cu un topic jalnic 'Dovada NoAimbot IonutManea magie la pachet'

1.Ratezi prea mult.

2.Te crezi cam smecher,dar nu esti.

3.Esti un ratat.

Posted

Smardoianule,taci din gura,Tu furai munca lu Ravi si vii aici cu un topic jalnic 'Dovada NoAimbot IonutManea magie la pachet'

1.Ratezi prea mult.

2.Te crezi cam smecher,dar nu esti.

3.Esti un ratat.

Practic si tu esti la fel ca el, ai bagat cod in italian cand am intrat astia din [AIM] in bikers si te-a pisat un admin in cur de te-a banat. 

• Upvote 1
Posted

Practic si tu esti la fel ca el, ai bagat cod in italian cand am intrat astia din [AIM] in bikers si te-a pisat un admin in cur de te-a banat.

=]]]
Posted

Ratezi rau, suferi esti slab rau, imi pui video no aimbot da tu dai printre ei, slab. Acuma injura-ma, ca doar asa fac copii de 11 ani. 

Posted

Prietene, esti codat, dar in video-uri n-ai folosit, deaia tineai tinta paralel cu ei, crede-ma ca stiu sa fac diferenta...

Daca n-as avea as mai zice...

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp