ZACKRLT Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ce sa inteleg din video asta? Ca nu stii sa tragi, ratezi foarte mult si te crede lumea ca folosesti aim, dar tu ai numai noroc? Mai bine ai sterge aceste videoclip-uri, te cam faci de ras. Din pacate, toti lesinatii de foame au ajuns sa se creada "bombardieri" ...
Official Raymond Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ce sa inteleg din video asta? Ca nu stii sa tragi, ratezi foarte mult si te crede lumea ca folosesti aim, dar tu ai numai noroc? Mai bine ai sterge aceste videoclip-uri, te cam faci de ras. Din pacate, toti lesinatii de foame au ajuns sa se creada "bombardieri" ... Man, eu nu as avea stres ca se crede el bombardier, pe mine ma deranjeaza ca toate paletele pun video-uri sa demonstreze ca nu au aim.
Chambers. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 bă mafiot buchet tu nu vezi in plm ca ratezi de ingheata apele. ba stiu ca nu dam toti bines dar da-o dq de treaba, odata ce ai pus titlu 'magie la pachet' ma asteptam sa vad si io acolo ceva =))))) (macar). dar tu dq ai dat maxim 8 hits pe video dq si imi vinzi mie gogosi 'magie la pachet' bagami-as pla in video tau, sterge-l ca te faci dq de ras nebunule
Adness xD Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 bă mafiot buchet tu nu vezi in plm ca ratezi de ingheata apele. ba stiu ca nu dam toti bines dar da-o dq de treaba, odata ce ai pus titlu 'magie la pachet' ma asteptam sa vad si io acolo ceva =))))) (macar). dar tu dq ai dat maxim 8 hits pe video dq si imi vinzi mie gogosi 'magie la pachet' bagami-as pla in video tau, sterge-l ca te faci dq de ras nebunule +69
DragutzuRobi Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Dovada No Aimbot. Multi ma considera codat, dar aici este talentul meu. Link Video : Cu ce filmezi? Sa-mi dai si mie setarile.
IonutManea2 Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Ratezi ca mult, dar e ok.ms, nimeni nu-I perfectd@ubnkupykyoruaham
AnaelAndru Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ratezi rau, suferi esti slab rau, imi pui video no aimbot da tu dai printre ei, slab. Acuma injura-ma, ca doar asa fac copii de 11 ani.
Kn0w. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 'magie la pachet', nici nu stii ce-i aia, mai invata bai borac. ;)
HoReX Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Shadow schimba titlu la acest topic din Dovada NoAimbot IonutManea Magie la pachet. in Dovada NoAimbot IonutManea PRIMESTE MAGIE DE LA TOT SERVERUL la pachet. Cum sa pui titlu cu magie la paint cand tu esti paleta , praf , tii deagle invers , nu esti in stare sa tragi de mouse. :)))))))))))))))))))))))))0 du-te ba si joaca miniclipuri ca nu este de tine acest joc te depaseste. 1
DantesBAWS Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pfff, nu cred ca zice cineva ca ai aim. Ratezi cam mult.
BasE - True Silent Aimbot Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 WOW ce bun iesti cred ca i faci pe toata lumea!
Morpheus. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 alt copil =))))) hai pe blue cauta-ma in joc tu filmezi ca am fps mic sa-ti dau ca la carte ;)
BasE - True Silent Aimbot Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Shadow schimba titlu la acest topic din Dovada NoAimbot IonutManea Magie la pachet. in Dovada NoAimbot IonutManea PRIMESTE MAGIE DE LA TOT SERVERUL la pachet. Cum sa pui titlu cu magie la paint cand tu esti paleta , praf , tii deagle invers , nu esti in stare sa tragi de mouse. :)))))))))))))))))))))))))0 du-te ba si joaca miniclipuri ca nu este de tine acest joc te depaseste. Ba, lasa-l ma, ca poate plange :(....
YoYo22666 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Cica... =)))))))))) ne vedem pe blue sa dam ceva duele sa vedem cine e mai tare Smardoianule,taci din gura,Tu furai munca lu Ravi si vii aici cu un topic jalnic 'Dovada NoAimbot IonutManea magie la pachet' 1.Ratezi prea mult. 2.Te crezi cam smecher,dar nu esti. 3.Esti un ratat.
Hazaard Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Smardoianule,taci din gura,Tu furai munca lu Ravi si vii aici cu un topic jalnic 'Dovada NoAimbot IonutManea magie la pachet' 1.Ratezi prea mult. 2.Te crezi cam smecher,dar nu esti. 3.Esti un ratat. Practic si tu esti la fel ca el, ai bagat cod in italian cand am intrat astia din [AIM] in bikers si te-a pisat un admin in cur de te-a banat. 1
SiLESEN Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) dai bine: IonutManea 2015-12-12 16:30:26 Cheats(TW) SiLESEN NoToriusz 2015-12-12 16:08:38 Cheats(TW) Edited December 12, 2015 by SiLESEN
IonutManea2 Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Practic si tu esti la fel ca el, ai bagat cod in italian cand am intrat astia din [AIM] in bikers si te-a pisat un admin in cur de te-a banat. =]]]
Galdeo Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ratezi rau, suferi esti slab rau, imi pui video no aimbot da tu dai printre ei, slab. Acuma injura-ma, ca doar asa fac copii de 11 ani.
antiroby Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Prietene, esti codat, dar in video-uri n-ai folosit, deaia tineai tinta paralel cu ei, crede-ma ca stiu sa fac diferenta... Daca n-as avea as mai zice...
Recommended Posts