Jump to content

Samsung S6 Edge sau iPhone 6s?  

58 members have voted

1. 1. Samsung S6 Edge sau iPhone 6s?

• Samsung S6 Edge
      29
    • iPhone 6s
      29

Recommended Posts

Posted

S6 edge arata mult mai bine decat iphone 6s. 

Dar se misca mai bine iphone-ul.

Prietene , tu nu stii ce vorbesti. Nu sunt fan apple , dar iphone-ul bate s6 la cur. 

Si specificatile nu conteaza asa de mult.

Data viitoare , nu critica daca nu stii nimic.

Specificatiile nu conteaza prea mult? Bate? Pai tu cum compari aceste doua telefoane daca nu te uiti la specificatii? Dupa design? Ahah.

Posted

Specificatiile nu conteaza prea mult? Bate? Pai tu cum compari aceste doua telefoane daca nu te uiti la specificatii? Dupa design? Ahah.

Prietene , eu am tinut in mana toate telefoanele , de la caramizi pana la iphone 6s plus , s6 edge plus, note 5 si etc. stiu ce vorbesc despre iphone. 

Android-ul consuma foarte mult , si poti sa ai orice telefon de quad sau octa si tot sacadeaza, iphone-ul are un dual de 1,4 si cu 1gb de rami , nu sacadeaza pentru ca are sistemul de operare mai bine facut decat androidul. 

Nimeni nu a venit la mine sa se planga ca i se sacadeaza iphone-ul.

Posted

Prietene , eu am tinut in mana toate telefoanele , de la caramizi pana la iphone 6s plus , s6 edge plus, note 5 si etc. stiu ce vorbesc despre iphone. 

Android-ul consuma foarte mult , si poti sa ai orice telefon de quad sau octa si tot sacadeaza, iphone-ul are un dual de 1,4 si cu 1gb de rami , nu sacadeaza pentru ca are sistemul de operare mai bine facut decat androidul. 

Nimeni nu a venit la mine sa se planga ca i se sacadeaza iphone-ul.

Am Samsung Galaxy s4, nu sacadeaza de loc, nu are nici un pic de lag. Are deja 1 an. Nu mai zic de s6. 

La specificatii e aproape atat de bun ca iPhone s6.

Posted

Am Samsung Galaxy s4, nu sacadeaza de loc, nu are nici un pic de lag. Are deja 1 an. Nu mai zic de s6. 

La specificatii e aproape atat de bun ca iPhone s6.

Ce android ai pe el? 

E iphone 6s nu s6 .

Am o colega de la business care are s6 edge plus de 2 luni si deja se plange ca ii sacadeaza si vrea sa trimita inapoi in service.. asta este androidul.

Posted

Samsung Galaxy s6 Edge. 

Nu cunoasteti telefonul, va uitati dupa design si popularitate?

Nu va uitati si voi la specificatii, la ecran, la calitate?

Cred ca un Samsung Galaxy s4 e mai bun ca un iPhone s6.

Posted

Ce android ai pe el? 

E iphone 6s nu s6 .

Am o colega de la business care are s6 edge plus de 2 luni si deja se plange ca ii sacadeaza si vrea sa trimita inapoi in service.. asta este androidul.

Sincer n-am tinut un iPhone 6s in mana, doar 5s, dar dupa specificatii as alege telefonul meu sau Samung Galaxy S6 care bate iPhone 6s.

Am android 5.0.1.

N-are nici un pic de lag, are 16 GB si e full. Nu sunt cine stie ce in telefoane, dar parerea mea e ca trebuie sa te uiti dupa specificatii nu dupa sistemul de operare oferit.

Da, in jocuri am putin lag. In Minecraft se misca greu cateodata dar in Need For Speed Most Wanted nu am nici un pic.

Nu am dorit sa contrazic pe nimeni, doar mi-am zis parerea. Deoarece foarte multi aleg iPhone-ul pentru design si ''valoare''.

Desi poti sa iei un telefon de 2-4 ori mai ieftin care sa fie mai puternic.

Posted

Sincer n-am tinut un iPhone 6s in mana, doar 5s, dar dupa specificatii as alege telefonul meu sau Samung Galaxy S6 care bate iPhone 6s.

Am android 5.0.1.

N-are nici un pic de lag, are 16 GB si e full. Nu sunt cine stie ce in telefoane, dar parerea mea e ca trebuie sa te uiti dupa specificatii nu dupa sistemul de operare oferit.

Da, in jocuri am putin lag. In Minecraft se misca greu cateodata dar in Need For Speed Most Wanted nu am nici un pic.

Nu am dorit sa contrazic pe nimeni, doar mi-am zis parerea. Deoarece foarte multi aleg iPhone-ul pentru design si ''valoare''.

Desi poti sa iei un telefon de 2-4 ori mai ieftin care sa fie mai puternic.

Eu nu sunt nici cu iphone-ul nici cu samsungul. 

Normal ca ma uit si la specificatii .. 70% conteaza specificatiile , normal.

Dar nu e bine sa te iei intodeauna doar dupa specificatii , de exemplu ; iphone 6 care are 8 mpx pe spate daca nu ma insel , concureaza cu s6-le. Deci recapitulare 8MPX vs 16MP. 

Si sa zic un alt exemplu destul de nasol pentru mine, eu care am HTC One M9 , care are o camera de 20,7 MPX face poze mai slabe de cat S6 de 16 MPX. (nu vorbesc de camera de fata ca cam bate orice telefon cu 4 mp ultra)

Deci , nu e bine sa te iei doar dupa specificatiile telefonului. ;)

Posted

Eu nu sunt nici cu iphone-ul nici cu samsungul. 

Normal ca ma uit si la specificatii .. 70% conteaza specificatiile , normal.

Dar nu e bine sa te iei intodeauna doar dupa specificatii , de exemplu ; iphone 6 care are 8 mpx pe spate daca nu ma insel , concureaza cu s6-le. Deci recapitulare 8MPX vs 16MP. 

Si sa zic un alt exemplu destul de nasol pentru mine, eu care am HTC One M9 , care are o camera de 20,7 MPX face poze mai slabe de cat S6 de 16 MPX. (nu vorbesc de camera de fata ca cam bate orice telefon cu 4 mp ultra)

Deci , nu e bine sa te iei doar dupa specificatiile telefonului. ;)

Si asta e corect.

Posted

Samsung s6 egde, e foarte rezistent, exista teste facute pe youtube intre iphone 6s si samsung s6 edge. Eu l-as prefera pe negru.

Posted

Samsung s6 egde, e foarte rezistent, exista teste facute pe youtube intre iphone 6s si samsung s6 edge. Eu l-as prefera pe negru.

tu esti din alt film cu drop testu.

Posted

Sincer, as alege Samsung S6 Edge, deoarece este foarte fiabil si imi place mult Samsung (in acest moment am un S6). Culoarea ar fi acel Albastru.

Posted (edited)

Prefer Samsung-ul pentru ca imi pare mult mai rezistent, cel putin ce am vazut din review-uri, multi zic: "a, e de sticla, se sparge repede, nu e un telefon de durabilitate", dar uite ca de multe ori a facut acel "imposibil", apoi imi place la el design-ul, acele curburi pe margine arata  destul de bine si ce sa mai zic, amandoua sunt 2 compani foarte mari de telefoane, amandoua telefoanele sunt bune dar eu prefer samsung-ul.

Si iPhone-ul este un telefon frumos, cel putin de la iphone 6 a inceput sa-mi placa inainte imi parea urat adica acelasi model doar ca ii mareau dimensiunea, acum a inceput sa-mi placa si la iphone schimbarea asta si imi place si structurarea lui.

Deci, Samsung.

Edited by Alinut..
  • 2 months later...