.Dimi Posted January 23, 2025 Posted January 23, 2025 Nume şi rank: Dimi, rank 2. Am dat test cu: Sanicus. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: Nu. Quote
.Dimi Posted January 24, 2025 Posted January 24, 2025 Nume şi rank: Dimi, rank 2. Am dat test cu: Ciprianus7 Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: Nu. Quote
[]Dragosh[] Posted January 27, 2025 Posted January 27, 2025 Nume şi rank:[]Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: Today Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (0/3) / Practic (1/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: #Respect! Quote
Synco Posted January 29, 2025 Posted January 29, 2025 Nume şi rank: Synco, ramk 4 Am dat test cu: Nagga Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
Panticut Posted January 30, 2025 Posted January 30, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: EpsiL0N. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (0.75/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: Felicitări! Quote
Panticut Posted January 30, 2025 Posted January 30, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: Dorian[]. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (0.25/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: Felicitări! Quote
Panticut Posted January 31, 2025 Posted January 31, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: KooKo Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Respins Alte precizări: - Quote
Synco Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 4 Am dat test cu: Sheek Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da Rezultat (admis / respins) : Respins Alte precizări: <> Quote
Synco Posted February 4, 2025 Posted February 4, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: denydeny17 Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis. Rezultat (admis / respins) : Respins Alte precizări: <> Quote
Synco Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: CoCo04 Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1.5/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
[]Dragosh[] Posted February 8, 2025 Posted February 8, 2025 Nume şi rank: []Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: Bryce. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: - Quote
Synco Posted February 9, 2025 Posted February 9, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: BANDiTuL[] Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (0.25/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
Panticut Posted February 10, 2025 Posted February 10, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: Zighi Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Respins Alte precizări: - Quote
Panticut Posted February 11, 2025 Posted February 11, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: Popik Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (0/3) / Practic (2/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: - Quote
Synco Posted February 11, 2025 Posted February 11, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: Aiden Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
[]Dragosh[] Posted February 11, 2025 Posted February 11, 2025 Nume şi rank: []Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: SaGa Număr de greșeli test teoretic / practic: 3.25/3 Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Respins Alte precizări: <> Quote
Synco Posted February 13, 2025 Posted February 13, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: Maluma Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1.25/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
Synco Posted February 14, 2025 Posted February 14, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: DuVaLL Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: <> Quote
[]Dragosh[] Posted February 14, 2025 Posted February 14, 2025 Nume şi rank: []Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: unCosmin Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1.5/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: - Quote
Synco Posted February 18, 2025 Posted February 18, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: Jumper Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : respins Alte precizări: <> Quote
[]Dragosh[] Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 Nume şi rank: []Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: []Ted Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (2.5/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: - Quote
[]Dragosh[] Posted February 23, 2025 Posted February 23, 2025 Nume şi rank: []Dragosh[], rank 5 Am dat test cu: Disturbed Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (2/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Admis Alte precizări: - Quote
Synco Posted February 24, 2025 Posted February 24, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: IonutPH Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (2.25/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: <> Quote
Synco Posted February 24, 2025 Posted February 24, 2025 Nume şi rank: Synco, rank 5 Am dat test cu: TiberiuPOP Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1.5/3) / Practic (2/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: <> Quote
Panticut Posted February 25, 2025 Posted February 25, 2025 Nume şi rank: Panticut, rank 5 Am dat test cu: Jan. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (1.5/3) / Practic (0/3) Ai trimis dovezile liderului?: Da, le-am trimis Rezultat (admis / respins) : admis Alte precizări: <> Quote
Recommended Posts