DARiUSXDR1 Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Nume şi rank: DAR1US, rank 4 Am dat test cu: Bogatu Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: admis Alte precizări: succes Quote
qSkizzle. Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Abloom Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
DARiUSXDR1 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Nume şi rank: DAR1US, rank 4 Am dat test cu: Sunny Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: respins Alte precizări: mult noroc data viitoare, invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: SwagBoy Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Maniac79 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (3/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Edited September 30, 2021 by qSkizzle. Quote
qSkizzle. Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: UngurulCsucs Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Bafta. Quote
Dezaxatu Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) Nume şi rank: Dezaxatu, rank 2. Am dat test cu: AdrYanYs Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (-). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins): Respins. Alte precizări: Nuj nu s de aici. Edited September 30, 2021 by Dezaxatu Quote
qSkizzle. Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: SH_KERA Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Bafta. Quote
Nicoleta.. Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: Sspacky Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
Nicoleta.. Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: Savage Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
Nicoleta.. Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: ScaFace Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Sapphiron Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: . Quote
qSkizzle. Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: ivon123 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: xCaTaLiN21 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: M3DO. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
Nicoleta.. Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: Expresso Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
Nicoleta.. Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: Denis_YT() Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: SideKill37 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
whoisbogdan Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Nume şi rank: .Bogdan., rank 6. Am dat test cu: Ghoul. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins): Admis. Alte precizări: Welcome. Quote
Nicoleta.. Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: STORCK Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (2.5/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: admis Alte precizări: Succes Quote
qSkizzle. Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Click. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Misuu97 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
Nicoleta.. Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Nume şi rank: Nicoleta, rank 5. Am dat test cu: tudir Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (-/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: respins Alte precizări: Succes Quote
qSkizzle. Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: NOTORIOUS Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.5/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Nume şi rank: qSkizzle, rank 5. Am dat test cu: Barna Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins: Admis. Alte precizări: Spor. Quote
Recommended Posts