Jump to content

[Respins] Aplicatie Phalanx - SnooKe

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume pe server: SnooKe

Level: 26.

Ore jucate pe server: 555

Vechime pe server: 6 luni. 

Cea mai mare realizare pe bugged: Paramedic Departament Las Venturas Rank 3 , si niciodata FW :D . 

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu , nu am avut niciodata , nici macar warn. 

Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SnooKe

Poza cu invitatia: http://postimg.org/image/mak7v0kvp/

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: PhenomeN, Marwell. Doar cu ei m-am cunoscut personal , daca intru as vrea sa ii conosc pee toti in parte.  

Planuri de viitor pe server: Rank 5 L.V.M.D

Prenume: Alexandru ionut.

Varsta reala: 15 Ani.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana amuzanta dar serioasa atunci cand este cazul. Am spirit de echipa si imi place sa ma gandesc la viitor rezolvandu-mi toate problemele din timp. Sunt respectuos si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Imi place sa-mi fac treaba ca la carte si niciodata sa las un lucru neterminat. De asemenea, imi place sa creez o atmosfera placuta in jurul meu si sa glumesc foarte mult, bineinteles, in limita bunului simt.

Planuri de viitor: Momentan , sa i-au Bacul cu nota maxima, mai am timp sa ma gandesc ce vreau sa fac cu viata mea.

Edited by SnooKe
Posted

MPiNkPd.png

Trebuie sa faca DM pe voi ca sa ajungeti sal cunoasteti?

O data ce isi vede de treaba lui (nu face dm pe voi, nu este post hunter, etc) este si normal sa nu-l cunoasteti.

Posted (edited)

Va multumesc , pentru incurajare. 

Dar nu a mai postat nimeni timp de 2 zile ,ce se intampla ?.

Edited by SnooKe
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp