.Kapow Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Deci, cand vreau sa deschid al 2-lea SA:MP cu SandBoxie nu mi-l mai deschide. De ce? Vreo rezolvare? Video: Ma poate ajuta cineva? Va rog! Quote
fakesmile Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 O idee mai buna: FUCK SANDBOXIE! Mai simplu ar fi sa-ti bagi sampfuncs.asi si poti deschide cate conturi vrei pe acelasi server :) Quote
.Kapow Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 (edited) Un link pentru sampfuncs.asi??? O idee mai buna: FUCK SANDBOXIE! Mai simplu ar fi sa-ti bagi sampfuncs.asi si poti deschide cate conturi vrei pe acelasi server :) Un tutorial cum pot intra pe mai multe conturi cu sampfuncs? Edited December 14, 2015 by King..Anonymous. Quote
DariusMEISTER. Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Scrie pe YT: Gta sa multi proces, e mai bun ca sandboxie, poti intra in cate sampuri vrei si doar dai dublu click pe server sa intri, ca si cum n-ar fi niciunu deschis. Quote
fakesmile Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Un link pentru sampfuncs.asi??? Un tutorial cum pot intra pe mai multe conturi cu sampfuncs? Scrie pe google download sampfuncs.asi 5.2.2Ca sa intri pe mai multe conturi, tu vei apasa alt-enter si apoi te vei conecta pe acelasi server cu alt nume :) Quote
.Kapow Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Scrie pe google download sampfuncs.asi 5.2.2 Ca sa intri pe mai multe conturi, tu vei apasa alt-enter si apoi te vei conecta pe acelasi server cu alt nume :) Iau crash http://imgur.com/i0IhD5k Scrie pe YT: Gta sa multi proces, e mai bun ca sandboxie, poti intra in cate sampuri vrei si doar dai dublu click pe server sa intri, ca si cum n-ar fi niciunu deschis. Am incercat, iau crash pe cand sa apare al 2-lea GTA. Quote
fakesmile Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Iau crash http://imgur.com/i0IhD5k Am incercat, iau crash pe cand sa apare al 2-lea GTA. Ai nevoie de Cleo 4.1, gta sa c r a c k 1.0us, silent's asiloader 1.3 + un anticrasher pentru orice eventualitate si nu vei mai lua crash. Sunt full modat, cleo + moduri .asi si altele, si nu iau crash :) Quote
.Kapow Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Ai nevoie de Cleo 4.1, gta sa c r a c k 1.0us, silent's asiloader 1.3 + un anticrasher pentru orice eventualitate si nu vei mai lua crash. Sunt full modat, cleo + moduri .asi si altele, si nu iau crash :) Am incercat cu toate...si tot iau, poate e de la mine, in fine...am incercat destul. Multumesc oricum! Quote
Marwell Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Cauta pe google, se gasesc foarte usor, man. Quote
Recommended Posts