Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Test TW reusit

O scurta prezentare: #stopaimbot, #maibinepaleta

Link catre filmulet:  

Am facut aceasta campanie ,#stopaimbot, impreuna cu niste prieteni pentru a incuraja playerii sa nu mai joace cu cheats. Nu stiu cat am reusit sa va impresionez, dar daca vreti sa va alaturati si voi si vreti sa jucati la war fara sa mori cand ajungi pe turf, +1, comment si dati mai departe acest mesaj.

6yBwjW9.png Edited by AIM-RickRoss
  • Upvote 1
Posted (edited)

Ai emotii cand joci, de iti tremura mana asa? =)))))))))))). Incearca sa nu te mai grabesti asa, nu se sfarseste lumea.

Am SSD +  ca joc pe 600 X nu stiu cat (e cea mai imca) si totul este mai sensibil..dar merci oricum. App, ai vreun sfat pentru sensibilitate etc?

Edited by AIM-RickRoss
Posted

Subiectul video-ului: Test TW reusit

O scurta prezentare: #stopaimbot, #maibinepaleta

Link catre filmulet:  

Am facut aceasta campanie ,#stopaimbot, impreuna cu niste prieteni pentru a incuraja playerii sa nu mai joace cu cheats. Nu stiu cat am reusit sa va impresionez, dar daca vreti sa va alaturati si voi si vreti sa jucati la war fara sa mori cand ajungi pe turf, +1, comment si dati mai departe acest mesaj.

6yBwjW9.png

Asta e makel fa? Uite aici makel la only deagle: http://i.imgur.com/MBwitGg.png

Posted

Gj, la inceput să-mi bag pla parcă ai băut 10 energizante si ai inceput să te grăbeşti.

Nu văd logica tremuratului, ce dreq, dacă tremuri când ai mâna pe mouse tragi mai bine sau cum?.

Posted

Gj, la inceput să-mi bag pla parcă ai băut 10 energizante si ai inceput să te grăbeşti.

Nu văd logica tremuratului, ce dreq, dacă tremuri când ai mâna pe mouse tragi mai bine sau cum?.

Daca n-as avea aceasta problema a mushilor mainii, nu mi-ar mai tremura.

Posted

Gg

mz

Tragi bine, eu nu vad care e problema " tremuratului" daca dai macel :))

O sa te inveti si tu fara tremurat.

Succes.

Merci mane, apreciez!

• Upvote 1
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp