Adness xD Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Subiectul video-ului: Test TW reusit O scurta prezentare: #stopaimbot, #maibinepaleta Link catre filmulet: Am facut aceasta campanie ,#stopaimbot, impreuna cu niste prieteni pentru a incuraja playerii sa nu mai joace cu cheats. Nu stiu cat am reusit sa va impresionez, dar daca vreti sa va alaturati si voi si vreti sa jucati la war fara sa mori cand ajungi pe turf, +1, comment si dati mai departe acest mesaj. Edited December 15, 2015 by AIM-RickRoss 1
JeezADV Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Dai bine, dar iti tremura mana pe mouse =)))))
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 (edited) Dai bine, dar iti tremura mana pe mouse =))))) Si cu parkinson iti dau macel in LV <3 Edited December 15, 2015 by AIM-RickRoss
Makaveli[] Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 tragi bine, gg, iti recomand sa pui sensibilitatea umpic mai mare si sa nu mai tremuri cand tragi :))
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 tragi bine, gg, iti recomand sa pui sensibilitatea umpic mai mare si sa nu mai tremuri cand tragi :)) gg Multumesc, apreciez ;)
DevoN Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ai emotii cand joci, de iti tremura mana asa? =)))))))))))). Incearca sa nu te mai grabesti asa, nu se sfarseste lumea.
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 (edited) Ai emotii cand joci, de iti tremura mana asa? =)))))))))))). Incearca sa nu te mai grabesti asa, nu se sfarseste lumea. Am SSD + ca joc pe 600 X nu stiu cat (e cea mai imca) si totul este mai sensibil..dar merci oricum. App, ai vreun sfat pentru sensibilitate etc? Edited December 15, 2015 by AIM-RickRoss
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Dragut, poate schimbati ceva. Gg Asa tata Merci de incurajare!
Twist7 Official Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Subiectul video-ului: Test TW reusit O scurta prezentare: #stopaimbot, #maibinepaleta Link catre filmulet: Am facut aceasta campanie ,#stopaimbot, impreuna cu niste prieteni pentru a incuraja playerii sa nu mai joace cu cheats. Nu stiu cat am reusit sa va impresionez, dar daca vreti sa va alaturati si voi si vreti sa jucati la war fara sa mori cand ajungi pe turf, +1, comment si dati mai departe acest mesaj. Asta e makel fa? Uite aici makel la only deagle: http://i.imgur.com/MBwitGg.png
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Asta e makel fa? Uite aici makel la only deagle: http://i.imgur.com/MBwitGg.png Eu nu am filmat 5 minute ca tine ;)
.Flawless Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Gj, la inceput să-mi bag pla parcă ai băut 10 energizante si ai inceput să te grăbeşti. Nu văd logica tremuratului, ce dreq, dacă tremuri când ai mâna pe mouse tragi mai bine sau cum?.
Adness xD Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Gj, la inceput să-mi bag pla parcă ai băut 10 energizante si ai inceput să te grăbeşti. Nu văd logica tremuratului, ce dreq, dacă tremuri când ai mâna pe mouse tragi mai bine sau cum?. Daca n-as avea aceasta problema a mushilor mainii, nu mi-ar mai tremura.
Alex Alin Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Tragi bine, eu nu vad care e problema " tremuratului" daca dai macel :)) O sa te inveti si tu fara tremurat. Succes.
Adness xD Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Gg mz Tragi bine, eu nu vad care e problema " tremuratului" daca dai macel :)) O sa te inveti si tu fara tremurat. Succes. Merci mane, apreciez! 1
DariusMEISTER. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Putini o sa inteleaga si o sa renunte la cheats, oricum..
Recommended Posts