Gheorghe-Hagi Mitroi Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Mitroi Gheorghe HagiVarsta: Frumoasa varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Ma numesc Hagi, am frumoasa varsta de 17 ani si sunt din Slatina, judetul OLT.Sunt o fire amabila, ajut pe cine merita si am cei 7 ani de acasa.Imi place foarte mult plimbarile, oamenii cu valori morale si persoanele mature care dau dovada de un comportament civilizat.Printre pasiunile mele se numara fotbalul, innotul si nu in cele din urma jocurile pe calculator.Nu ma dau batut niciodata si ma incapatanez sa imi indeplinesc obiectivul.Cateva dintre calitatile mele sunt istetimea, stapanirea de sine si bineinteles rapiditatea cu care imi termin treaba.Cam atat am avut de spus despre mine si persoana din mine. Locatia(Oras): Slatina. Ce gen de muzica asculti? Muzica usoara si cateodata manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : GeNNeTicK.Nivel : 36Nume folosite anterior: hagi10Vechime pe server: 1 an si jumatate.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am am avut in urma cu mult timp mai exact la inceputul aventurii mele pe server pentru cumul de warn-uri. Poza cu invitatie: vgVNCD2 Link cu faction history: GeNNeTicK.'s Profile - Bugged.ro SA:MP ServerAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am cu nimeni. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in Seraphim Family, Phalanx si in .For The Win. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost si imi doresc tare mult sa imi fie data o sansa aici.Ce alte jocuri mai joci?: Joc decat samp.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Kelmo, Yelawolf, ReloaDD, DELiRiC, Laurentiu, Apex si il stiu si pe Josepe. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9.5/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: hagi98De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din clan pentru ca este cel mai bun de pe server, are membrii foarte buni si este un clan de prestigiu care esre respectat si rahnit de multi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul prin activitatea mea pe server, prin promovarea lui si nu in cele din urma prin solidificarea lui. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt perfect de acord.
KamiKazeB.U.G Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 pro, btw ce dq e cu semnatura aia =)))))))? e din vreun film?
EDW1N Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 PRO, ce dracu e cu GIF-u ala? :)) Daca e dintr-un film zi-mi numele filmului.
Recommended Posts