Marius.CeQ Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) nformaţii din viaţa reală Nume: Marius Ce vârsta ai?: 16 ani. Ce hobby-uri ai?: Sa ma plimb cu rolele si sa ma joc pe PC. Ce gen de muzică asculţi?: Usoara. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, ma numesc Marius, am 16 ani. Sunt un baiat cu capul pe umeri care ii place sa se distreze. Imi place sa ies pe afara cu prietenii, sa ma joc fotbal si sa ma joc pe PC in timpul liber. Informaţii SA-MP Nickname: CeQ Level: 55. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut ban pentru disconect admin request. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/CeQ Poză cu invitaţia : http://imgur.com/51t9oVN Ai mai facut parte din acest clan?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Dacă da, de ce ai iesit?: N-am mai fost in clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Poate intr-un viitor apropiat sa ajung lider la un Department de Police. De ce ai decis ăa aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca mi-se pare o experienta noua. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Vreau sa incerc un nou clan nou, sa vad cum este. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Nu prea ii cunosc. Edited December 17, 2015 by Marius.CeQ
Morpheus. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Baiat super, de treaba si ai un FH frumos. Edited December 17, 2015 by EdeN.
IonutzSouth Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Baiat super, de treaba si ai un FH frumos.
alexcrescut9 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Pro, mi-ai fost co-lider si mi-ai raspuns de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor. Baiat ok.
DiMy Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sincer nu iti respect tare comportamentul, dar cred ca oamenii se mai schimba, meriti o sansa. Pro.
CosminTwist Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Pro, sa speram ca iti vei schimba comportamentul.
MiHaiCR7 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Contra, suferinte / comportament. Imi pare rau, din cate am inteles suferi mult, nu pot sa iti dau mai mult de CONTRA. Te rog, sa revii cu o noua aplicatie cand iti revizuiesti comportamentul.
IonutzSouth Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Respins! Edited December 18, 2015 by Evans
Recommended Posts