iLLUSiON. Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 in jungla sacalilor sunt cel mai feroce tigru. ;) Quote
iLLUSiON. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 adv, sunt tare si fara cn ma, tu? :))=)):)) Quote
skYwaLker Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 cn ma, tu? :))=)) :)) /q pls esti degeaba. Quote
iLLUSiON. Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 /q pls esti degeaba. noob + slab la cs. Quote
SUPERfane Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 O sa dau quitclan, pentru ca nu o sa mai joc pana anul viitor sau pana in vacanta de iarna cel mai devreme, si atunci doar cateva saptamani, asa ca nu are rost sa ocup loc degeaba in clan. Salut si bafta tuturor, mi-a facut placere sa fiu in clan, mai revin daca va mai fi deschis cand ma reapuc. :P :D Quote
TheGladius Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Bafta bossulica care esti tu jmk :) Quote
Mihay7 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 O sa dau quitclan, pentru ca nu o sa mai joc pana anul viitor sau pana in vacanta de iarna cel mai devreme, si atunci doar cateva saptamani, asa ca nu are rost sa ocup loc degeaba in clan. Salut si bafta tuturor, mi-a facut placere sa fiu in clan, mai revin daca va mai fi deschis cand ma reapuc. :P :D Succes în Real Life, ne mai auzim. Quote
skYwaLker Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 O sa dau quitclan, pentru ca nu o sa mai joc pana anul viitor sau pana in vacanta de iarna cel mai devreme, si atunci doar cateva saptamani, asa ca nu are rost sa ocup loc degeaba in clan. Salut si bafta tuturor, mi-a facut placere sa fiu in clan, mai revin daca va mai fi deschis cand ma reapuc. :P :D Puteai ramane, nu era bai, cand vrei sa intri iar sa-mi zici, bafta. Quote
GaByXXL. Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 O sa dau quitclan, pentru ca nu o sa mai joc pana anul viitor sau pana in vacanta de iarna cel mai devreme, si atunci doar cateva saptamani, asa ca nu are rost sa ocup loc degeaba in clan. Salut si bafta tuturor, mi-a facut placere sa fiu in clan, mai revin daca va mai fi deschis cand ma reapuc. :P :D Bafta multa! Quote
skYwaLker Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 scuze. :):) :) ma prinde mai bine galben? :> Quote
LevelOne Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Trăim fiecare zi cu un avans de-o zi! La maxim, adică, să-nțeleagă fraierii. Quote
iLLUSiON. Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ma prinde mai bine galben? :> da ma, esti de belea. Trăim fiecare zi cu un avans de-o zi! La maxim, adică, să-nțeleagă fraierii. da ma, astia suntem noi. Quote
Recommended Posts