Mihay7 Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Dragi colegi, am nevoie de ajutor. Imi puteti da un link de unde pot descarca GTA-ul? M-am hotarat sa ma apuc chiar daca nu am un PC care sa duca jocul asa bine dar ma descurc. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati. Multumesc. http://moduri.ro/gta Quote
Bkw XO Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Aveti niste moduri low? http://forum.bugged.ro/topic/168097-gta3img-bun-pentru-mafioti/ Quote
DELiRiC CTC Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) cf voi astia legendele Edited August 6, 2017 by DELiRiC CTC Quote
King.SkuLLy Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Chelios o invatat sa foloseask ae uratu Quote
Marwell Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 buna seara clanu the legends va iubesc eu nu Quote
Angelin Bunea Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 buna seara clanu the legends va iubesc neatza star dă brăila Quote
Decath Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Aveti niste moduri low? Incearca astea http://www.mediafire.com/file/nazo53cs89sbygc/Modurile+lui+James+V2+fara+ENB.rar Quote
iLLUSiON. Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 neatza star dă brăila cn ma eu? nu s eu sa stii! Quote
Helios Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Chelios o invatat sa foloseask ae uratu hei cum vb buna seara clanu the legends va iubesc Tu ne minti Quote
ShaDey Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 buna seara clanu the legends va iubesc noi nu Quote
GabytzaS Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Bafta manilor in ceea ce doriti sa realizati in acest clan. Am ales sa parasesc clanul datorita unei neintelegeri la care orice as fii spus eu am fost vinovat. :) Imi salut prietenii din clan "Yollokov, Blazko, Qinnocent, BAHOI, Cosofrica, Tuppeu, Puerh, Kempel, Madaliina, Claudiu[Crax], Smigal0i, Amphyis, .Florinn, Phenomen si Marwell'. Mersi pentru acel "Accept" cand am aplicat si imi cer inca odata scuze ca, tot eu sunt vinovat deoarece mi-am facut treaba si am confiscat un permis. Am acordat free mereu cand am fost online, etc etc. Va salut legendelor si va urez bafta. Eu raman o legenda si fara clan. :* Va iubesc pe toti, hai papa. Quote
Mihay7 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Bafta manilor in ceea ce doriti sa realizati in acest clan. Am ales sa parasesc clanul datorita unei neintelegeri la care orice as fii spus eu am fost vinovat. :) Imi salut prietenii din clan "Yollokov, Blazko, Qinnocent, BAHOI, Cosofrica, Tuppeu, Puerh, Kempel, Madaliina, Claudiu[Crax], Smigal0i, Amphyis, .Florinn, Phenomen si Marwell'. Mersi pentru acel "Accept" cand am aplicat si imi cer inca odata scuze ca, tot eu sunt vinovat deoarece mi-am facut treaba si am confiscat un permis. Am acordat free mereu cand am fost online, etc etc. Va salut legendelor si va urez bafta. Eu raman o legenda si fara clan. :* Va iubesc pe toti, hai papa. Succes. Quote
Marwell Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Salut legendelor. Am deschis aplicatiile. Quote
Recommended Posts