JeremyCraioveanu Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Craciun fericit. P.S: Acolo la Giftbox ai pus data de 24/12/2014 = fail -> suntem in 2015, curand trecem in 2016 =) Edited December 20, 2015 by Brother Jeremy
Paliciuc Nadia Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Va doresc un Craciuni fericitit tuturor, si un an nou ce urmeaza cu multa sanatate, ca e mai importanta decat toate. Bine, daca vreti si o functie ;) Va pupa SanTiaGo.
RazvanRCD Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Adica cand revin platile pe 1 ianuarie se schimba si pretul la cont premium ? De ce asa devreme daca eu nu pot cumpara acum pentru ca platile sunt oprite , ce ati spus daca le dam mai multe puncte hai sa mai luam din ele nu ? nu e corect pentru ca eu vreau sa donez pentru cont premium , si acum mi-ar ramane doar pentru cont premium?
STANDARD Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Cu ocazia Craciunului, vor fi organizate unele event-uri pe server de catre admini si vor fi si unele event-uri automate. Reduceri puncte premium Pe 1 ianuarie vor reveni platile, iar toti playerii ce vor cumpara puncte premium in perioada 01.01.2016 - 06.01.2016, vor primi cu 50% mai multe puncte premium. Ex: Daca un player cumpara puncte premium de 50 lei, acesta va primi puncte premium in valoare de 75 de lei. Modificari cont premium La cumpararea contului premium din /shop nu se vor mai primi 30 puncte premium inapoi. Contul premium va costa tot 60 puncte premium. Modificarea va fi facuta inainte de 24.12.2015. Giftbox Joi (24.12.2014) in jurul orei 14:00 va fi activat giftbox-ul pe toate cele 3 servere servere. Pentru a afla locatia giftbox-ului puteti folosi comanda /getgift in joc dupa ce giftbox-ul va fi activat. Premii ce pot fi castigate din giftbox: - o suma de bani - materiale - artificii - intre 5 si 60 puncte premium - un vehicul Banshee - clear KM si age pentru toate vehiculele detinute - clear warn-uri - clear FP - toate licentele pentru 500 de ore - un slot in plus pentru vehicule - o culoare hidden (culorile hidden castigate la giftbox NU pot fi vandute; pot fi aplicate pe vehicul folosind /carcolor) Fiecare player va putea folosi comanda /getgift prima data, apoi va putea folosi din nou /getgift dupa 5 ore jucate (fara AFK/sleep). Giftbox-ul va fi activ pana pe 3.01.2016 la ora 23:59. Nu este o limita de vehicule sau puncte premium ce pot fi castigate. Premiile castigate din giftbox vor aparea si in sidebar pe user panel. Obiecte ascunse In aceasi perioada cu giftbox-ul, va fi activat si un event ce va consta in gasirea unor cadouri ascunse pe server. Tot timpul vor fi 10 cadouri ascunse pe server, iar o data ce un cadou va fi gasit de un player, acesta va fi ascuns automat intr-un alt loc. Premiile pentru gasirea pot fi: o suma de bani, un jetpack sau o arma unica (cutit, sniper, minigun). Armele si jetpack-ul dispar daca playerul moare sau iese din joc. Schimbare hidden gratuita Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit in perioada in care giftbox-ul este activat (daca are deja hidden pe masina). Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit. Playerii ce nu au hidden pe masina nu vor putea pune hidden pe masina gratuit. Timp petrecut in inchisoare de 3 ori mai mic In aceasi perioada in care giftbox-ul este activ, timpul la jail va fi de 3 ori mai mic pentru jailul primit de la politisti. Viata-i prea scurta sa stai la inchisoare. Daca primiti jail de la un admin, timpul va ramane la fel. Eventuri organizate in joc Vor fi organizate multe eventuri cu diferite premii. Event-urile vor fi anuntate in joc de catre admini. Bonusuri joburi - fisherman: a fost adaugata posibilitatea de a prinde un peste special in zilele de 24-27 decembrie (activat automat) ce valoreaza de 10 ori mai mult decat un peste foarte rar; posibilitatea de a prinde un peste special de Craciun este la fel de mare cu posibilitatea de a prinde un peste foarte rar si variaza in functie de skill; - trucker: in zilele de 24-27 decembrie toti truckerii primesc cu 10% mai multi bani - garbageman: de craciun (24-27 decembrie) se primesc cu 20% mai multi bani la jobul de garbageman - farmer: de Craciun (24-27 decembrie) se primesc cu 10% mai multi bani - arms dealer: de Craciun (24-27 decembrie) se primesc cu 20% mai multe materiale (1200 materiale in loc de 1000) Alte bonusuri - de Craciun (24-27 decembrie) orice player ce detine o casa poate folosi /hmusic Multe eventuri pe parcursul weekend-ului. Adminii vor organiza unele event-uri cu diferite premii in aceasta perioada. Event-urile vor fi anuntate in joc. Clanuri prelungite cu 30 de zile Acum cateva zile, toate clanurile active au fost prelungite cu 30 zile Vehicule RC In perioada 24-27 decembrie, langa giftbox-uri va putea fi folosita comanda /rc pentru a intra intr-un vehicul RC. Comanda nu va putea fi folosita de catre playerii cu wanted. Dezactivare war-uri In perioada 24-27 decembrie si pe 1 ianuarie war-urile vor fi dezactivate. Echipa bugged.ro va ureaza sa aveti un Craciun fericit! Foarte frumos din partea ta Shad0w dar un lucru lipseste asa cum in fiecare an asteptam un vehicul surpriza anul asta dupa parerea mea respectivul Banshee nu isi are rostul la un asa eveniment, parerea mea si cred ca n-am sa fiu singurul care spune asta un alt tip de masina era mult mai frumos deoarece toti putem merge la DS sa il cumparam si nu vad farmecul, daca era gen Patriot am dat un exemplu asta mi-a trecut prin minte si era un numar limitat de 25 puse cred ca era mult mai frumos. Urez un Craciun fericit Staff-ului Bugged cat si tuturor jucatorilor fideli ai comunitati.
mihai sh atat Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Mie imi pare rau ca nu imi vor mai da alea 30 PP inapoi.
dani205 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Urata faza cu contul premium, am așteptat o reducere de puncte premium ca sa pot sa am în jur de 7 sloturi, dar acum o sa am maxim 5,ms de asteptare
DoarEu Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Craciun fericit tuturor si un an nou cat mai bun si plin de bucurii :D
GabbyCyborg Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Interesant! Craciun Fericit!! BuGGed . .t/c.
georgesmecher Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Merg prost donațiile de ați facut contul premium 60pp? Pai pana la crăciunul viitor trebuie sa bag 100 lei sa schimb hidden. Urat din partea voastra Gândită faza si cu 30pp inapoi sa bage ăstia 5euro ca altfel băgau si mai putin.
Belean Marius Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Frumos bă. Deci înseamnă că anul ăsta nu mai avem Crăciun. Tristuț. P.S: Place gramatica: . Edited December 21, 2015 by Belean Marius
Voinescu Andrei Eduard Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Frumos tine'o tot asa Shad0w !
TheWanTed Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Multumim Frumos Craciun Fericit si Un An Nou Fericit.. Edited December 21, 2015 by TheWanTed
Stifler007 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 wow. Super tari premiile Va urez sarbatori fericite!!
Recommended Posts