Jump to content

Craciun Fericit! - Giftbox, Revenire plati, Event-uri de Craciun

Recommended Posts

Posted

Comunitatea buGGed vine cu ceva nou în fiecare an .

Felicitări ! 

Sărbători fericite tuturor jucătoriilor !

Crăciun fericit ! 

P.S : Copiii , unii dintre voi trebuie să mai pună mâna pe carte în această vacanță pentru că nu prea știți să tastați corect , chiar dacă aveți ABECEDARUL pe tastatură ! 

Mai încet cu jignirile când cineva vă face o reclamație.. 

Fiți mai buni unii cu alții , începeți un an nou fără dușmani ! 

Posted

Frumos.

Posted

Hmm, am o nelamurire, San fiero va fii adaugat in ziua de craciun?

Se va anunta cand se deschide.

Posted (edited)

De ce ai facut 60 pp contul premium? Inainte puteam sa-mi iau cont premium si ceva hidden, acum trebuie sa bag mai multi bani. Nu ti-au ramas banii si pentru masina? :o Nesimtitule, te lacomesti prea mult. 

Dupa ce ca abia merge panel-ul si server-ul si te plictisesti pe el, mai si scumpesti chestiile. 

Edited by 3Pew
Posted

De ce ai facut 60 pp contul premium? Inainte puteam sa-mi iau cont premium si ceva hidden, acum trebuie sa bag mai multi bani. Nu ti-au ramas banii si pentru masina? :o Nesimtitule, te lacomesti prea mult. 

Dupa ce ca abia merge panel-ul si server-ul si te plictisesti pe el, mai si scumpesti chestiile. 

Nu esti obligat sa cumperi. Poti juca la fel pe server si fara cont premium si hidden.

Hidden-uri poti cumpara si de la alti playeri cu bani in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp