Deniis. Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Comunitatea buGGed vine cu ceva nou în fiecare an . Felicitări ! Sărbători fericite tuturor jucătoriilor ! Crăciun fericit ! P.S : Copiii , unii dintre voi trebuie să mai pună mâna pe carte în această vacanță pentru că nu prea știți să tastați corect , chiar dacă aveți ABECEDARUL pe tastatură ! Mai încet cu jignirile când cineva vă face o reclamație.. Fiți mai buni unii cu alții , începeți un an nou fără dușmani !
KenMent Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Foarte frumos, dar de ce ai schimbat faza cu Contul Premium?
UFKGaminGjr Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Hmm, am o nelamurire, San fiero va fii adaugat in ziua de craciun?
Yamakasi Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Hmm, am o nelamurire, San fiero va fii adaugat in ziua de craciun? Se va anunta cand se deschide.
4NDY3 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) De ce ai facut 60 pp contul premium? Inainte puteam sa-mi iau cont premium si ceva hidden, acum trebuie sa bag mai multi bani. Nu ti-au ramas banii si pentru masina? :o Nesimtitule, te lacomesti prea mult. Dupa ce ca abia merge panel-ul si server-ul si te plictisesti pe el, mai si scumpesti chestiile. Edited December 19, 2015 by 3Pew
Yonyx Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 prea tari aceste update-uri, va urez succes tuturor.
Shad0w Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 De ce ai facut 60 pp contul premium? Inainte puteam sa-mi iau cont premium si ceva hidden, acum trebuie sa bag mai multi bani. Nu ti-au ramas banii si pentru masina? :o Nesimtitule, te lacomesti prea mult. Dupa ce ca abia merge panel-ul si server-ul si te plictisesti pe el, mai si scumpesti chestiile. Nu esti obligat sa cumperi. Poti juca la fel pe server si fara cont premium si hidden. Hidden-uri poti cumpara si de la alti playeri cu bani in joc.
Tishikawa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Foarte frumos Shad0w , iti apreciez enorm de mult munca .
Stephens Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Frumos! Craciun Fericit tuturor alaturi de cei dragi. :gs:
Recommended Posts