Jump to content

Cerere - AIM - Expandable [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat obisnuit, ca toti baietii, nu-mi place sa creez cearta sau sa vorbesc pe cineva, sunt un om de incredere, de cuvant, care nu isi vinde prietenii. Imi place sportul, mai exact rugby-ul, sunt pasionat de anatomie, sunt foarte punctual, cand zic ca fac ceva, chiar fac.

Consider ca am simtul umorului si stiu sa ma opresc cand este cazul, cam atat despre mine, salutari!

Locatia(Oras): Bucuresti

Ce gen de muzica asculti? Manele, Rap, Hip-hop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Expandable
Nivel : 40
Nume folosite anterior: Mai multe, []cosme[].
Vechime pe server: 1 an si ceva.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):  Da, pentru ped si 3/3 warn's in general.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/2AEqDjZ.png

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Expandable
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am nicio altercatie cu niciun membru din clanul acesta.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): [Legion] si atat.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, GTA 5, ETS2.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu ThePunisher[], M9ass

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: cvr.test (skype)
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Ma inteleg bine cu cativa membrii si imi place ca are un nume acest clan, adica acest clan are un nume pe acest server si impune daca este vorba de samp si de altceva.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Deobicei ajuta pe oricine imi cere ajutorul sau care imi pare mie mai "necajit", deci as ajuta pe oricine din clan care mi-ar cere ajutorul.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur ca sunt de acord.

Edited by Expandable.SQLi
Posted (edited)

Contra ! Clanul AIM nu este pentru codati.

e pentru codati care stiu sa ascunda codurile, nu pentru cei care primesc ban. Respins.

joke

Edited by ReLoaDD
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp