Jump to content

[A]lliance - Mini-Wipe / Aplicatii in acest topic.

Recommended Posts

Posted

Nick: DenT

Nick-uri anterioare: EE.solo

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 820

Level: 36

Localitatea: Botosani

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Acest clan este unul dintre cele mai bune clanuri de pe acest server. Clanul [A]lliance inspira seriozitate si bungust. Prin aceste lucruri clanul este atat de renumit pe serverul Nostru.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece membrii din acest clanu sunt foarte seriosi, amabili si prietenosi. 

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Counter - Strike 1.6.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Bineinteles.

Care sunt prietenii tai pe server?: D3m0nGaby, Andreiii[], Sp4nKy, ZixBo, BalBal, Vlad25[] si multi altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Da am fost banat, pentru tentativa inselatorie, 3/3 warns , inselatorie Hidden, si injurii staff (panel).

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: fac parte din Factiune San Fierro Police departament si am acumulat 37 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Jenel, Andreiii[], Redds, Tico_ ,JaillexS, , Earo, JrrCata, SiNK Teo, Helen, Eugen, DAMoS, NOXXON si multi altii.

Posted (edited)

Nick: SEBI56

Nick-uri anterioare:Nu am avut.

Varsta:Am vârsta de 17 ani.

Ore jucate:2500.

Level:50.

Localitatea:Mureş.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: O părere foarte bună, având in vedere că e cel mai dorit clan de pe server.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Doresc să intru in acest clan deoarece este un clan respectat, membrii clanului sunt pe măsură și pentru că am mai fost in clan și m-am simțit bine.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Da, am mai făcut parte.

Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO, ETS2, FIFA etc.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?:Desigur.

Care sunt prietenii tai pe server?:Am mulți prieteni, am să enumar câțiva dintre ei: InSaNe, Mister, Jack, _Catalin_, Alekzander, Mihai, Mont3kill2, hopsin etc.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Am fost banat pentru autoclicker si pentru acumularea a 3/3 warns, dar de mult.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:127 de zile în taxi LV.

Cu cine te intelegi din clan?:_CaTaLiN_, Mihai, thenigglet, hopsin, wormex și mulți alții.

Edited by Alliance SEBI56
Posted

Nick: Vlad25[].

Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 250

Level: 25

Localitatea: Focsani.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: [A]lliance este un clan cu un respect fata de server, si cu un Lider foarte capabil.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Vreu sa intru in [A]lliance pentru ca este un clan cu membri foate buni, si pentru ca am multi prieteni acolo.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu.

Ce alte jocuri mai joci?: Euro truck Simulator 2 (Multyplayer) si Counter-Strike Global Offensive.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Desigur.

Care sunt prietenii tai pe server?: ZixBo, Myo, Alexandra, .Cosmin, CristiaN, Ovi[], Allis, Oprea, .Adi, Zero, Andreiii[], .Vlad, Sink, Jenel, Trew, Witch, Vick[], Raul, M3nth0l si multi alti.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu nu am fost.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Lspd-50 days.

Cu cine te intelegi din clan?: .Cosmin, Witch, Ovi[], Trew, Jenel, Sink, .Adi, .Vlad, Andreiii[], Alexandra  si multi alti.

Posted (edited)

Nick:iAndrey

Nick-uri anterioare:LayKee.

Varsta: 14.

Ore jucate:435.

Level:21.

Localitatea:Botoșani.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Am o părere foarte bună, este un clan bine organizat și este bine pus la punct.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:  Doresc să mă alătur accestui clan deoarece este ce-l mai frumos clan de pe servăr și vreau sa-l încerc.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Nu, nu am făcut.

Ce alte jocuri mai joci?:CS.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Desigur.

Care sunt prietenii tai pe server?: DenT, Sp4nky, Razvan.R si multi alti.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Da, 3/3 warn.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: 15 zile.

Cu cine te intelegi din clan Roice., AvG, Andreiii, Teo și mulți alți.

Edited by St.iAndrey
Posted

Nick:narcis1234.
Nick-uri anterioare:-
Varsta:18 ani.
Ore jucate:460 ore.
Level:20 am rp-uri de 21.
Localitatea:Iasi.
Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:Am o parare foarte buna,avand in vedere ca este cel mai dorit clan de pe server.
De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Doresc sa intru in acest clan pentru ca este un clan respectat, membrii clanului sunt pe masura si as vrea asa cunosc membrii mai bine.
Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Nu.
Ce alte jocuri mai joci?:Samp si CS:GO.
Care sunt prietenii tai pe server?:MessiJunior, LoNNgMaX,Atreet,DeBruyne,mylife,BeBe.05,Bock,Donnay,Frisco,Agentulls,Dan.C,Vlad03.
Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Nu pentru ca sunt un om cinstit.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:20 zile.
Cu cine te intelegi din clan?:Ma inteleg bine cu Rickyy, Sink,Tayson,Mihai,DeBruyne si multi alti.

Posted (edited)

Nick:SouNNNNd

Nick-uri anterioare:Nu am.

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Ore jucate:Am acumulat 1134 de ore jucate.

Level:Detin level 33.

Localitatea:Locuiesc in Calarasi.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:Clanul [A]lliance este cel mai bun clan de pe server, aici nu intra oricine, intra doar cei capabili sa poarta tagul [A]. Am o parere foarte buna despre acest clan, aici sunt cei mai de treaba playeri de pe server si cei mai experimentati playeri de pe server.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece este cam cel mai bun de pe server, vreau sa intru in acest clan deoarece consider ca voi fi un membru capabil pentru a fi in clan foarte mult timp. Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte organizat cu un lider si niste co-lideri foarte capabili  de functia lor.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Da.

Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc League Of Legends si CS 1.6.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?:Da.

Care sunt prietenii tai pe server?:Am foarte multi prieteni, ii enumar pe cei care ii amintesc in momentul de fata, acestia sunt: TiCo_, Cromwell, Jenel, Bogdann, Andrey, Freddy, .Rares, BlackHeaven., Sonic., Hidro, SmoKe., RouNNNNd, KaneKi.[], Seby, jALLEXS, NOXXON, []Andrei, DeBruyne[], iulian2013, RakuChill, Hanniball, WorMeX, Fantasy, Lower292, KRAWiUS, Fr3sH[], RockGTPro, LectorN.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Am fost banat pentru moduri ilgale in mafii, aveam cleo, uitasem sa-l scot si imi pare foarte rau pentru acel ban.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:Cel mai mult intr-o factiune am stat 52 de zile, in San Fierro Police Departament, avand rank 5 tester si responsabil cu amenzile.

Cu cine te intelegi din clan?:Cu foarte multi, ii enumar pe cei pe care ii amintesc in momentul de fata, acestia sunt: TiCo_, Jenel, Bogdann, Hidro, NOXXON, []Andrei., iulian2013, Helen, Teo, .Cosmin, Alexandra, TheNiGGlet, WorMeX, KRAWiUS, DeBruyne[], jALLEXS.

Edited by The SouNNNNd
Posted (edited)

Nick: .Teodor

Nick-uri anterioare: VSVP.Rocky / qTec.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: Am in momentul, de fata 825 de ore jucate, dar sunt in crestere.

Level: Am level 30.

Localitatea: Barlad.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Clanul [A]lliance, un clan care mă lasa sincer fara cuvinte, un clan cu membri de exeptie, un clan de minune. Clanul [A]lliance este unul si singurul clan de pe server care va ramane veșnic,  am o părere extrem de buna din mai multe motive. Sunt membrii de treaba, cunosc multi care m-au ajutat si inca cunosc. Un alt motiv ar fi acela că are un frunte un Owner si de asemenea co lideri admini capabili sa ingrijeasca acest clan minunat.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:  Pentru că este un clan cautat, unic, respectat, cu tag frumos, cu membrii de treabă, si cu staff intelegător si descurcăreț. Mi-am dorit sa intru in acest clan de cand am intrat pe server si sper sa am ceasta ocazie, ma atras foarte mult tagul cât si membrii activi si co liderii intelegatori.

Clanul acesta este unul minuntat deoarece este organizat si ingrijit de catre staff-ul acestia,  am foarte multi prieteni aici si as vrea sa comunic  cu iei mai ușor, ce sa mai spun? Sincer iubesc [A], n-am cuvinte.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Pentru că este un clan cautat, unic, respectat, cu tag frumos, cu membrii de treabă, si cu staff intelegător si descurcăreț. Mi-am dorit sa intru in acest clan de cand am intrat pe server si sper sa am ceasta ocazie, ma atras foarte mult tagul cât si membrii activi si co liderii intelegatori.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Da.

Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Dota 2.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da, de ce nu?

Care sunt prietenii tai pe server?: Pai.., Look, .Gts, .Cosmin, Teo, EzekeN, .Geo, si multi altii, nu stau acu sa-i enumar pe toti.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Am stat 40 de zile in factiunea Taxi SF.

Cu cine te intelegi din clan?: .Geo, Sink, Alekz, Alexandra, Bulzesti, Helen, si multi altii.

Edited by Teodor Brothers
Posted (edited)

Nick: JustiN

Nick-uri anterioare: Mariuslke, cabron, exekode

Varsta: 17 ani

Ore jucate: 1100

Level: 45

Localitatea: Cluj-Napoca

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Este un clan extraordinar, are membri de elita acest clan are o valuare pe server si este unic.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Doresc sa intru in acest clan doarece imi  place tagul si am niste prieteni, oentru ca are membri seriosi si activi.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

Ce alte jocuri mai joci?: nici un al joc.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da, sunt disponibil.

Care sunt prietenii tai pe server?: ReymoN, Alexandra, Teo, Miichael, Cipa si multi altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:  Am stat rank 6 in Fbi 50 zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu RicKyy, Alexandra, ReymoN, si multi altii.

Edited by Ryzee
Posted (edited)

Nick: .Flaviu

Nick-uri anterioare: []K3nZ0rR.

Varsta: Am frumoasa varsta de 15 ani.

Ore jucate: Detin 368 ore jucate.

Level: Detin level 19.

Localitatea: Sunt din localitatea Buzau.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Am o parere foarte buna despre [A]lliance, avand in vedere ca este cel mai cautat clan de pe server. Imi place [A]lliance deoarece este serios si bine organizat. Liderul cat si co-liderii sai fac tot posibilul pentru a imbunatati acest clan minunat. O alta parere ar fi ca, in acest clan nu sunt post-hunteri si ma multumeste acest lucru. Detine membrii cu cei 7 ani de acasa si pregatiti pentru orice situatie. Pentru mine [A]lliance este pe primul loc de pe serverul Red.BuGGed.ro

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Imi doresc sa intru in acest clan deoarece nu am mai fost niciodata. Pentru mine ar fi o oportunitate intrarea in acest clan, cat si o realizare imensa pe Red.BuGGed.ro. De la intrarea in acest clan as dori sa mai fac si alte realizari si sa fac acest clan mandru.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu am mai facut parte din [A]lliance.

Ce alte jocuri mai joci?: Inafara de SA:MP , ma mai joc Counter Strike 1.6, CAll of Duty Black OPS, Fifa 2015 si Dream League Soccer pe telefon.

Care sunt prietenii tai pe server?: Prietenii mei pe server sunt: [A]Weekeend, Xslash__., [A]Noxxon, Artix, .Florin, [A]Alexandra, King.Aca.CD, St.XDMG, Miichael, Allis, Paco, Isco, [A]Krawius , Nick, Flaviu. , [A]Flaviius, [A]Rickky, Kronick, Andrei, [A]Ovy[], Mont3kill si multi altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu am fost banat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Departament rank 5 (81days).

Cu cine te intelegi din clan?: [A]Weekeend, [A]Rickyy, [A]Noxxon, Artix, [A]Alexnadra, [A]Krawius, [A]Flaviius, [A] Wormex si multi altii.

Edited by .Flaviu
Posted

Nick: GlavandosKi.

Nick-uri anterioare:Glav.

Varsta: 16 ani

Ore jucate:  891.46

Level: 36

Localitatea: Rm.Valcea.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Este un clan bine vazut pe sv, respectat cu un nume.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:  Vreau sa intru in acest clan deoarece este cunoscut si respectat pe acest sv.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu

Ce alte jocuri mai joci?: Doar samp.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?:Da

Care sunt prietenii tai pe server?:  MadsoN , Cl@udyu, V@sy, SCAR.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Da  neocoperare admin.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: 62 days.

Cu cine te intelegi din clan?: Cl@udyu.

Posted (edited)
Nick: _V@sy_24

Nick-uri anterioare: CR.RONALDO

Varsta:  17 ani.

Ore jucate: Am 1250 de ore jucate.

Level: Detin level 44.

Localitatea: Locuiesc in Rm. Valcea.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Eu am o parere foarte buna despre clanul  [A]lliance , deoarece are un lider foarte capabile pentru a conduce acest clan , playeri sunt de treaba cu cei 7 ani de acasa , in acest clan ai cu cine sa vorbesti , ai de la cine sa primesti un sfat/ ajutor cand ai nevoie .

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Deoarce acest clan este foarte cunoscut pe server , un clan unic , cu un tag foare frumos , respectat de toti playeri , din acest clan fac parte foarte multi lideri , in accest clan este majoritatea staff-ului  si pentru ca am foarte multi prieteni in acest clan si o sa pot sa vorbesc mai usor cu ei.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu , nu am mai facut parte din acest clan , dar mi-asi dori foarte mult sa fac parte din el.

Ce alte jocuri mai joci?: Eu in afara de SA-MP mai joc si Euro truck 2 , CS-GO.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da , sunt dispus sa intru in grupul de Slack.

Care sunt prietenii tai pe server?: GlavandosKi. , Cl@udyu.[] , Frizy , SCAR. , ReeKool , xMytzu si multi alti.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu , nu am fost nicio data banat pe acest servar , si nici nu mi-asi dori sa fiu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Cel mai mult am petrecut 40 days.

Cu cine te intelegi din clan?: Frizy , Cl@udyu.[] , Alekz , Fre@ky .

Edited by edy201
Posted

Nick: KeeNnTT.

Nick-uri anterioare: xJunioR.

Ore jucate: 170+.

Level: 15.

Localitatea: Craiova.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Este un clan cunoscut pe server si are niste membrii activi, iar owner-ul este unul dintre cei mai buni de pe server, daca nu cel mai bun!

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Imi doresc sa intru acest clan deoarece este unul foarte bine organizat.

Ce alte jocuri mai joci?: League Of Legends, World Of Warcraft, Minecraft, CS:GO, SA:MP.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da, sunt disponibil.

Care sunt prietenii tai pe server?: DumbleBee, Gabbs, LeChopperino, [A]Dotthem, IceBro.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Am fost banat o singura data pentru 3/3 warns.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: 14 Days.

Cu cine te intelegi din clan?: [A]Dotthem.

Posted

Nick: Hodor

Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Ore jucate: 557.

Level: 30

Localitatea: Craiova.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Clanul [A]lliance este unul dintre cele mai respectate de pe acest server si cele mai dorite.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Mi-as dori sa intru in [A]lliance deoarece cunosc multi membri din acest clan care sunt foarte seriosi si ca [A]lliance este cel mai dorit clan de pe acest server.Si-a pus amprenta intr-un mod foarte bun asupra membrilor care au fost prin acesta sau care sunt in momentul actual.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu am mai facut parte niciodata din acest clan.

Ce alte jocuri mai joci?: League of Legends, HearthStone,CS:GO.

Care sunt prietenii tai pe server?: Dumblebee,Dotthem,jALLEXs,Ovi[],Allis,Vasi995,Gabbs.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata pe acest server.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: 45 de zile in National Guard.

Cu cine te intelegi din clan?: Dotthem,Ovi[],jALLEXs,.VlaD,Tudiii.

Posted

Nick:Bucur410.

Nick-uri anterioare:Jocker.

Varsta:Am varsta de 16 ani.

Ore jucate:Am aproape 700 de ore jucate.

Level:Am level 40.

Localitatea:Sunt din Bucuresti sector 5.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:Clanul [A]lliance este cel mai bun clan de pe red.bugged.ro, este un clan organizat, cu staff renumit pe server, si membri cu experienta. Este un clan in care, daca ai sansa de a intra, nu trebuei sa mai iesi, deoarece poti invata multe lucruri folositoare.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece am multi prieteni aici. In acest clan sunt membri cu experienta, de la care pot invata multe lucruri. Sunt multe momente dificile in care am nevoie de indrumare, iar chat-ul [/c] imi paote fi de folos.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Nu.

Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO, ETS2, Trainz, LoL, GTA V.

Care sunt prietenii tai pe server?:Sink, Mihai., K3nnTXXL, REDX.One si multi alti care toti imi sunt prieteni foarte buni.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Nu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:Cel mai mult am stat in Taxi San FIerro care sunt si in prezent rank 3 in care am 26 zile.

Cu cine te intelegi din clan?:Mihai, Sink, Teo, K3nnTXXL.

Posted

Nick: Tudy.Jr

Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.

Varsta: Am varsta de 14 ani.

Ore jucate: De cand joc pe server am acumulat 1300 de ore.

Level: Detin level 33.

Localitatea: Bolintin Vale.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Clanul [A]lliance este cel mai popular clan, cel mai respectat, cel mai dorit si cu cei mai buni si mai cunoscuti membrii de pe server. In acelasi timp este si un clan foarte unit.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece aici se regasesc numai membri buni cu care te poti intelege si cu care poti purta o discutie. Mai doresc sa intru in acest clan deoarece este cel mai dorit si cel mai de succes clan de pe acest server.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Ce alte jocuri mai joci?: Ocazional fifa.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da, sunt.

Care sunt prietenii tai pe server?: Prietenii mei sunt: Krawius, Dotthem, xz0r, Seth[], ShineOfficial, Tudiii si multi altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodata banat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Cel mai mult intr-o factiune am stat in momentul de fata in National Guard, 50+ zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg bine cu: Tudiii, ShineOfficial, Dotthem si Krawius, dar sunt sigur ca si cu ceilalti ma voi intelege bine.

Posted

Nick: .Alin

Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: Am 370 de ore jucate pe server.

Level: Am level 22.

Localitatea: Bucuresti.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Am o parere buna avand in vedere faptul ca este cel mai cautat clan de pe server, si cel mai respectat totodata. De asemenea comunicarea intre membrii clanului este una buna.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece aici exista disciplina. Este un clan serios, cu cei mai cunoscuti playeri de pe server, lideri, admini etc. Motivul principal este ca vreau sa vad cum este in cel mai cautat clan de pe server, Alliance.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu.

Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Fifa 15, Fifa 16, si GTA V.

Care sunt prietenii tai pe server?: Radler, Friedrich, Wok3ns, Dotthem, Ovi[], Wayde, Hidro, TAjo, etc.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Am petrecut cel mai mare timp in cea mai frumoasa factiune, si anume News Reporters. Am petrecut in total 129 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Ovi, Dotthem, TAjo, Wayde, Hidro, sper ca ma voi intelege bine cu tot clanul.

Posted (edited)

Nick: N33dfor

Nick-uri anterioare: Nu am un nume anterior, am jucat pe "N33dfor" de la inceput.

Varsta: Am acumulat in aceasta viata 13 ani.

Ore jucate: Am 133 de ore jucate in momentul de fata.

Level: Detin level "14" si sunt foarte aproape de level 15, inca cateva ore si avansez.

Localitatea: Uricani.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Aceasta familie [A]lliance este un clan foarte unit din cate am observat, cu membrii foarte prietenosi si maturi. Acest clan nu se compara cu alt clan, si nu se va compara niciodata, cine intra in acest clan sunt de parere ca va iesi din el mult mai schimbat, insa apreciez foarte, foarte mult la acest clan ca nu sunt oameni rai si au bunavointa ca tot timpul sa te ajute, sa te invete, sa te ajute cu un sfat la greu. Acest clan nu va muri niciodata datorita celor care il intretin foarte bine si au grija ca membrii sa se simta excelent in clan. Multi zic : Intru in [A]lliance si nu-mi mai pasa de nimic, o sa fiu mai smecher. Eh nu este adevarat, cine intra in [A]lliance nu trebuie sa fie cu capul pe sus, sa isi bata joc de playerii de pe server mai incepatori. Ma refer la faptul ca daca intri in [A]lliance nu inseamna ca nu mai esti un simplu player si ai voie sa faci ce vrei. Atat am de zis despre [A]lliance, dupa mine nu se compara cu nici macar un clan de pe server.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Mi-am propus sa aplic in acest clan, deoarece am cativa prieteni dragi mie in clan care mi-au povestit despre clan cum este, cum se poarta membrii si in unele cazuri am vazut cat de uniti sunt membrii din el.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu, si nici nu cred ca o sa fac vreodata, spun asta din cauza orelor jucate.

Ce alte jocuri mai joci?: De curand mi-a trimis varul meu care lucreaza in Irlanda la spalatorie, mi-a trimis 5 milioane in banii nostri, vreau sa bag 2 in jocuri, si ma tot gandesc ce sa-mi cumpar pe steam.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da, mi-ar face placere.

Care sunt prietenii tai pe server?: Prietenii mei sunt: SanG3ratu, ScaRRed ( era ca in ultimul timp era schimbat ), []Raul, Twenzy, 40KMH, Dysel, biancabyye, Bloodz95, Bishop, Rickyy si mai sunt multi altii, dar am atatea emotii ca nu le mai tin minte numele.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Niciodata, pentru ca imi vad de treaba mea si nu folosesc hack-uri sau sa fac batjocura pe seama adminilor.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Asta este problema, am faction history putin stricat. Am stat 7 zile sau 6 in News Reporters, dar promit ca prima factiune in care intru voi sta pana la rank 5 sa-l corectez sa-l fac boboc.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg bine cu: Ma inteleg foarte bine cu Rickyy.

Edited by N33dfor
Posted

Nick: Aker

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 575 ore.

Level: 27

Localitatea: Buzau

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Am o parere buna deoarece este un clan vazut foarte bine pe server , si respectat de toata lumea.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Pentru ca toti membrii au 'cei sapte ani de acasa' si pentru ca este un clan foarte bine aranjat.

Ce alte jocuri mai joci?: Grand Theft Auto V , Fifa 16 , CS:GO.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da , desigur.

Care sunt prietenii tai pe server?: .Flaviu , xSlash_. , Weeekeend .

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu , nu am fost niciodata banat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: 13 zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Weeekeend.

Posted (edited)
Nick: Dean

Nick-uri anterioare: Capi, Dean.W, DeanBOMBARDIERU

Varsta: 18.

Ore jucate: 490

Level: 30

Localitatea: Loc.Cuci, jud.Mures.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Dupa parerea mea, clanul [A]lliance este unul dintre cele mai bine organizate de pe server, multi membrii foarte activi si capabili de multe lucruri. Este un exemplu al clanurilor, datorita Lider-ului si Co-liderilor, care au reusit sa adune toti membrii cu "realizari" pe acest server. Este o familie bine inchegata si care te atrage in orice moment.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Imi doresc sa intru in acest clan, deoarece am o gramada de prieteni in el. Vreau sa intru pentru a fi alaturi de aceasta "familie" frumoasa, pentru a ajuta la dezvoltarea acestui clan, pentru a reusii ce altii nu au reusit. Vreau sa intru in clan deoarece este unul bine organizat, si imi place "organizarea", as vrea sa fiu alaturi cu cei din [A], sa ma distrez alaturi de ei, sa purtam conversatii si sa devenim o familie unita.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu, nu am mai avut aceasta sansa.

Ce alte jocuri mai joci?: Dota2.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Whatsapp?: Da, sunt disponibil.

Care sunt prietenii tai pe server?: JDaniel, jALLEX, N3oh, Kristyan1798, Frisco, ReymoN, SeeYa, PureceBlindaT, Croissandu, Gogu_Ologu, ReeKooL, xMytzu, Skar, inSaNe, Bizzy, Beilic, azwat, Ezeken, Mont3kill2, Miichael, si mai sunt multi altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: Nu am fost banat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Actual am 103 days in Taxi LV.

Cu cine te intelegi din clan?: JDaniel, jALLEX, N3oh, Kristyan1798, Frisco, ReymoN.

Edited by D E A N
Posted
Nick: PoiZoN

Nick-uri anterioare: Nu am.

Varsta: 13 Ani

Ore jucate: 444

Level: 25

LocalitateaTunis

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: :Am o parere foarte buna despre acest clan de acea imi doresc foarte mult de a ma integra in colectivul acestui clan .Fiind un clan unit cu membri activi, seriosi, de treaba si cu maturitatea necesara, este foarte ravnit pe server si invidiat de multe persoane.    

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:  Doresc sa fiu membru a acestui clan fiindca vreau sa cunosc persoane serioase. Cred ca oricine si-ar putea alege pe cineva din clan drept exemplu.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu.

Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike Global Offensive , Counter Strike 1.6 si SA:MP

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Whatsapp?: Desigur.

Care sunt prietenii tai pe server?: Myshu, Suzel, MichaelZh, jokkerman, MrMalik, Malik.Sufyan, Lycan, abdullahrana1, Yassir si khawaja

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?: N-am mai fost interzisa in acest server

N-am mai fost interzisă în acest se

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: In Prezent, i dont au factiune dar am fost in Hitman Agency am folosit /quitgroup deoarece nici un lider.

Posted (edited)

Nick: lAlexzShaD0wl

Nick-uri anterioare: Nu am avut, dar acest nick de acum osa fie unul anterior.

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 612.22

Level: Detin level 27

Localitatea: Lugoj

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:Parerea mea despre acest clan este foarte buna deoarece Alliance [A] este cel mai bun clan care a existat si inca exista pe aceasta comunitate si acest server, desigur, am o parere foarte buna despre acest clan Alliance, la fel si despre membri acestui clan,  imi doresc sa intru in acest clan deoarece am foarte multi prieteni in acest clan.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:  Imi doresc sa intru in acest clan, deoarece am o gramada de prieteni in el. Vreau sa intru pentru a fi alaturi de aceasta "familie" frumoasa, pentru a ajuta la dezvoltarea acestui clan, pentru a reusii ce altii nu au reusit. Vreau sa intru in clan deoarece este unul bine organizat, si imi place "organizarea", as vrea sa fiu alaturi cu cei din Alliance, sa ma distrez alaturi de ei, sa purtam conversatii si sa devenim o familie unita.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu am mai facut parte, dar doresc sa fac parte.

Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike Global Ofensive, Counter Strike 1.6, Unturned, SA:MP.

Care sunt prietenii tai pe server?: Pai am multi prieteni pe server, dar voi enumera cativa: [A]Andreiii[], .Faker, Roice., Range22, LupusoRr, AlecMason, Roger19, Mister, RicKyy, LeBroff, M4TRIX, RuB3N,  AdreN, cRisti3181, Snake, Tatyana si multi altii, dar nu ii pot enumera chiar pe toti.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Cel mai mult am stat 55 days intr- o factiune, dar acum in School Instructors doresc sa fac 100+ days.

Cu cine te intelegi din clan?: RicKyy, M4TRIX, Roice., [A]Andreiii[], TheNiGGleT[A], ArTix, Fre@ky,  Range22, LupusoRr, NoXXoN, AlecMason, Make,Earo, YoYo. si multi alti, nici aici nu ii pot enumera, sunt o groaza.

Edited by lAlexzShaD0wl
Posted

Nick:RapBoy97

Nick-uri anterioare:-----

Varsta:15 ani.

Ore jucate:1034

Level:30

Localitatea:Darabani

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:O parere foarte buna.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?:Imi doresc sa intru in acest clan, deoarece, membrii lui sunt foarte capabili, cu simtul umorului si, dupa parerea mea, este cel mai bun clan de pe acest server.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?:Da, mai de mult.

Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc Counter Strike Global Offensive(CS:GO) si Metin 2.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?:Da, sunt disponibil.

Care sunt prietenii tai pe server?:Jmeq, Peredur si altii.

Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:Cred ca 35 zile in LSPD.

Cu cine te intelegi din clan?:Nu prea am comunicat cu membrii clanului.

Posted

Nick: xMar1us.

Nick-uri anterioare: Nu am.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 684 ore.

Level: Am level 34.

Localitatea: Ramnicu Sarat, judet Buzau.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: Am o parere frumoasa, este un clan bine organizat cu un lider demn de acea functie, membrii de treaba si multe alte pareri bune. Prima data cand am auzit de [A]lliance eram ceva de genul "trebuie sa intru in clanul ala" am auzit doar cuvinte de lauda si multe chestii frumoase.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Pai, in primul rand vreau sa ma alatur acestui clan deoarece am prieteni in el si m-am saturat de toate clanurile in care sunt numai copii. In al doilea rand eu cred ca sunt o persoana demna de acest clan si vreau sa imi fac mai multi prieteni din acest clan. Multumesc de timpul acordat si promit ca daca intru nu o sa va dezamagesc.

Ce alte jocuri mai joci?: Metin si Counter Stricke.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da.

Care sunt prietenii tai pe server?: Am o multime de prieteni pe server. Cum ar fi: xTekken, xscandal, TreefLa, Lupanescu, .Sergiu, etc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Am stat 25 de zile in NR.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu, RicKyy, ArTix, NoXXoN, YoYo si  Roice.

Posted (edited)

Nick:Florin

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 1075 de ore.

Level: Detin level 40

Localitatea: Iasi.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?:Parerea mea despre acest clan este foarte buna deoarece Alliance [A] este cel mai bun clan care a existat si inca exista pe aceasta comunitate si acest server, desigur, am o parere foarte buna despre acest clan Alliance  este un clan foarte serios, in care respectul intre membrii este bine pus la punct. Un clan cu membrii care au mari realizari pe server si cu un staff pe cinste care isi face mereu treaba si ajuta zi de zi la buna functionare a acestuia. Este un clan cu mare renume si faima pe acest server datorita bunei comportari a membrilor, a staff-ului, unde regulamentul este respectat cu strictete !

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: mi doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece as vrea ca intrarea in acest clan, sa fie o oportunitate pentru mine de a avea cateva realizari importante pe server, de unde vor pornii si celelalte realizari, in cadrul acestui clan ma pot simtii bine, ma pot distra, ma inteleg bine cu cativa membrii din acest clan si bineinteles, vreau sa intru in acest clan deoarece este foart erenumit pe server, unde se aud doar zvonuri bune despre el.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu am mai facut parte, dar doresc sa fac parte.

Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike Global Ofensive, SA:MP.

Care sunt prietenii tai pe server?: Pai am multi prieteni pe server, dar voi enumera cativa:  .Faker, Roice., Range22, LupusoRr, AlecMason, Roger19,  RicKyy, LeBroff, RuB3N,   , Snake, Tatyana si multi altii, dar nu ii pot enumera chiar pe toti.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Cel mai mult am stat 83 de zile, dar am de gand sa fac 100 de zile in Politie.

Cu cine te intelegi din clan?: RicKyy, M4TRIX, Roice., [A]Andreiii[], TheNiGGleT[A], ArTix, Fre@ky,  Range22, , NoXXoN, AlecMason, YoYo , Iulian2013 , Tudii, Tico_.Si multii altii.

Edited by Florin...
Posted (edited)

Nick: Chiriii.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 367.

Level: Am level 19.

Localitatea: Bolintin.

Ce parere ai despre clanul [A]lliance?: [A]lliance este un clan cu membri importanti.

De ce iti doresti sa intri in acest clan?: Doresc sa intru in clanul [A]lliance deoarece este un clan important.

Ai mai facut vreodata parte din acest clan?: Nu am mai facut parte din acest clan dar imi doresc sa intru.

Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS si Fifa.

Esti disponibil sa intri in grupul nostru de Slack?: Da.

Care sunt prietenii tai pe server?: Prieteni mei sunt: Tudiii, Tudy.jr,ShineOfficial etc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?: Am stat in Taxi LS 40 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu ShineOfficial si Tudiii.

Edited by Chirii
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp