Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fratilor io sincer cand il ascult pe acest om, pur si simplu imi dau lacrimile :-? 

Cine urmareste tot video-ul si-l asculta cu atentie, isi da seama ca spune numa adevarul, se vede si se simte in timbrul vocal cu care povesteste. 

http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M

Edited by Lucyfer666
  • Upvote 3
Posted

MF..daca il pun pe asta sa imi zica unde e locul "X" stai 30min sami zica sa fac dreapta...

Nu esti om daca nu te emotioneaza acest video-clip..

Posted
Topicul a fost creat de @Lucyfer666.Posted Today, 10:31 AM

@marionou, Te-ai uitat la tot? Atunci spune-mi te rog de ce topicul a fost postat la ora 10:31 AM si repy-ul tau a fost postat la: 10:42. Asta arata ca ai urmarit 11 minute.

Rusine sa iti fie.

Eu m-am uitat la tot, am plans, nu am mai plans, am plans si tot am continuat sa plang, sa-mi curva lacrimele pe obraz, din vorbele spuse de acest om.

Are dreptate, cine nu sufera in aceasta lume, sufera in cealalta.

Posted

Topicul a fost creat de @Lucyfer666.Posted Today, 10:31 AM

@marionou, Te-ai uitat la tot? Atunci spune-mi te rog de ce topicul a fost postat la ora 10:31 AM si repy-ul tau a fost postat la: 10:42. Asta arata ca ai urmarit 11 minute.

Rusine sa iti fie.

Eu m-am uitat la tot, am plans, nu am mai plans, am plans si tot am continuat sa plang, sa-mi curva lacrimele pe obraz, din vorbele spuse de acest om.

Are dreptate, cine nu sufera in aceasta lume, sufera in cealalta.

Corect.

Posted (edited)

Lucyfer, trebuie să ai un anumit IQ și un anumit grad de inteligență ca să îl ințelegi pe acest om.

Edited by Oddie
Posted (edited)

Acum sunt pe la minitul 20 si am inceput sa plang cand am auzit sa aiba grija de copii....

Edit: M-am uitat doar pana la 35:00 , mai mult nu pot, imi vine iara sa plang..

Edited by DESOBAWS
Posted (edited)

@ , sall mane ! Am vz videou` , e cam vechi dar tot imi lacrimeaza ochii cand ma uit al el.. l-am urmarit de 3-4 ori.

Edited by Blackste1nN.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp